به گزارش خبرگزاری مهر ، مهندس حیدرزاده ، مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست ، در نخستین جلسه بررسی برنامه ها و سیاست های موزه های زیست محیطی که با حضور نمایندگان سه موزه دار آباد ، هفت چنار ، موزه آب و سازمان های غیردولتی فعال در زمینه محیط زیست برگزار شده بود ، گفت : یکی از مسائلی که چند سالی در شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفته است ، موضوع توجه به حیات وحش و تنوع زیستی و آشنایی شهروندان با این مباحث است .
وی افزود : توانمد کردن و افزایش دانش شهروندان در این حوزه و افزودن حساسیت آنان به محیط یست و ایجاد فرهنگ سازی و انتقال آن از نسل کنونی به نسل آینده یکی از مسائلی است که در شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفته است .
حیدرزاده با بیان این که تا کنون فعالیت هایی که در زمینه حیات وحش و تنوع زیستی در شهرداری صورت گرفته است فاقد یک راهبرد منسجم بوده و بیشتر ازاین موقعیت استفاده تفرجی شده است افزود : در سال جاری بررسی طرح جامع اکوتوریسم شهر تهران آغاز شده است که می تواند سرفصل جدیدی بر فعالیت های حوزه حیات وحش و تنوع زیستی باشد .
وی هم چنین در ادامه اظهار کرد : هم اکنون حجم زیادی از مردم در شهر زندگی کرده و شهروند محسوب می شوند که وظیفه شهرداری در برابر شهروندان ایجاد فرصت های آموزشی ، احداث موزه ، ایجاد زیست گاه های طبیعی ، آشنایی مردم با قابلیت های تفرجی و فرهنگ سازی است که در این حوزه شهرداری به طور جدی وارد عمل شده است.
در ادامه مجید سعادت مندی ، مدیر حوزه حیات وحش دارآباد ، گفت : موزه های تفرج طبیعی بخش های مختلفی دارد ، اما هیچ گونه از موزه های تهران به دلیل فاقد بودن بخش گیاه شناسی و مردم شناسی موزه تاریخ طبیعی نمی شود .
وی هم چنین از اضافه شدن دو بخش دیرینه شناسی و مردم شناسی در موزه دارآباد در سال 87 خبرداد .