به گزارش خبرگزاری مهر، فیضالله منصوری اظهار کرد: با نزدیک شدن به مراسم اربعین حسینی و افزایش تعداد زائران کربلا، هر ساله افراد سودجو با ارسال پیامهای اغواکننده، زائران مشتاق را به لینکهای آلوده هدایت کرده پس از نصب بدافزار بر روی تلفن همراه کاربران، اطلاعات بانکی آنان را سرقت میکنند.
وی افزود: در این ایام، سایتهای جعلی به یکی از ابزارهای اصلی مجرمان تبدیل شده و ناآگاهی برخی کاربران فرصت مناسبی را برای سوءاستفادهگران فراهم میکند.
وی بیان کرد: مشتاقان پیاده روی اربعین فقط به اطلاعیههای ستاد مرکزی اربعین و شرایط تعیین شده توسط سازمان حج و زیارت در سامانه سماح استناد و از توجه به شایعات بی پایه و اساس و اخبار منابع غیررسمی در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی اجتناب کنند.
منصوری ادامه داد: یکی از مهمترین نکاتی که زائران اربعین باید به آن توجه کنند، عدم اعتماد به نقاط اتصال وای فای ناشناس و رایگان است. با توجه به حجم بالای زائران و استفاده گسترده از اینترنت، برخی افراد سودجو ممکن است با ایجاد شبکههای وای فای جعلی و یا غیرمطمئن، اقدام به سرقت اطلاعات شخصی کاربران کنند. بنابراین، زائران باید از اتصال به شبکههایی که توسط اپراتورهای معتبر و یا مکانهای رسمی ارائه میشوند، اطمینان حاصل کنند.
رئیس پلیس فتا استان کردستان توصیه کرد: زائران همچنین باید از نرمافزارهای امنیتی معتبر برای حفاظت از دستگاههای خود استفاده کرده و همواره نرمافزارها و سیستمعاملهای گوشی خود را بهروزرسانی کنند. این کار میتواند به جلوگیری از نفوذ بدافزارها و حفظ امنیت اطلاعات شخصی کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: کاربران توجه داشته باشند باید هنگام پرداخت هزینه به صورت اینترنتی، نکات ایمنی را رعایت کرده و از درگاههای مورد اعتماد استفاده کرده و از واریز وجه به حسابهای نامعتبر خودداری کنند زائرین میتوانند از طریق سامانههای مجازی و برنامه کاربردی "پلیس من" و از فهرست خدمات گذرنامه استفاده کنند.
منصوری به هموطنان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی Fata.gov.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری یا تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ موضوع را با ما در میان بگذارند.