به گزارش خبرنگار مهر، طالب محمدی، ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری «کارگاه پایش تخصصی مداخله اثربخش در اختلالات یادگیری» که با حضور ۸۰ نفر از مربیان مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی-تربیتی استان در محل باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کیفیت بخشی ازچالشهای اصلی آموزش وپرورش است و این مقوله میتواند در ماندگاری امر آموزش و پرورش در عصر توسعه یافتگی مؤثر باشد.
وی بیان کرد: «کیفیت» در آموزش و پرورش دارای معیار و ملاک خاص خود است، افزود: باید این مهم با شرایط روز منطبق باشد.
محمدی خواستار به روز بودن دانش معلمان شد و گفت: معلم باید رسالت خود را بر مبنای به روز رسانی دانش و علم خود انجام دهد و مطابق با عصر جدید پیش برود چرا که اطلاعات سطحی و موقتی نمیتواند در رسیدن به نتیجه مطلوب مؤثر باشد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: برنامه سنجش یکی از گلوگاههای کیفیت بخشی به امر آموزش و پرورش است و میتواند به رشد آن کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: هر ساله تعداد زیادی از دانشآموزان ابتدایی مورد سنجش قرار میگیرند و خدمات آموزشی و توانبخشی به آنها ارائه میشود.
وی غربالگری، تشخیص، پذیرش، آموزش، توانبخشی و مداخلات مبتنی بر نیاز را از فعالیتهای حوزه سنجش دانست و گفت: این موارد در مراکز جامع سنجش مورد توجه قرار میگیرد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان تصریح کرد: براساس رویکرد جدید، سنجش در طول سال تحصیلی و در پایگاههای جامع سنجش انجام میشود و نیم درصد از نوآموزانی که به مراکز جامع سنجش مراجعه میکنند به تحصیل در مدارس استثنایی معرفی میشوند.
محمدی گفت: هدف برنامه سنجش معرفی دانشآموزان استثنایی نیست بلکه غربالگری جامعه کودکان ورود به مدرسه در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، روانی، عاطفی و مهمتر از همه سنجش آمادگی تحصیلی آنان است.