ارومیه - خبرگزاری مهر: برنامه های عمرانی سردشت در دو سال آخر برنامه چهارم توسعه کشور صبح امروز در جلسه برنامه ریزی و توسعه این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در سردشت ، فرماندار این شهرستان در این جلسه که در سالن شهرداری سردشت برگزار شد، اظهار داشت: 188 طرح با اعتباری بالغ بر 425 میلیارد ریال برای اجرا در سالهای 87 و 88 به ستاد برنامه ریزی و توسعه استان پیشنهاد شده است.

خضر کاک درویشی گفت: 31 طرح در زمینه آب و فاضلاب روستایی، 35 طرح در زمینه عمران شهری، 47 طرح آموزشی و 19 طرح راهسازی از مهمترین طرحهای ارائه شده برای دو سال آینده است.

وی افزود: اجرای طرح های حفاظت از منابع طبیعی ، عمران کشاورزی، توسعه شبکه های آب و فاضلاب و برق رسانی از دیگر طرح های ارائه شده برای سالهای باقی مانده برنامه چهارم توسعه در سردشت است.