یک منبع بلند پایه در سپاه پاسداران ضمن تکذیب سفر فرماندهان بلندپایه سپاه در ماه گذشته به عراق به منظور مذاکراه با مقامات آمریکایی به خبرگزاری مهر گفت: مذاکره با آمریکا اصولا موضوعی نیست که سپاه بخواهد به آن ورود کند، زیرا سیاست خارجی در حیطه اختیارات رهبر معظم انقلاب و دستگاه وزارت امور خارجه است.
وی تاکید کرد: انتشار چنین اخبار بی پایه ای از رسانه های معتبر، خود دلیلی بر ضعف و انفعال سیستم حاکم بر ایالات متحده در برابر نفوذ معنوی و نیز قدرت فرامنطقه ای ایران اسلامی است. زیرا اصولا در ساختار قانونی کشور موضوع مدیریت سیاست خارجی و دیپلماسی جزو وظایف نیروهای نظامی نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته نامه ساندی تایمز امروز در گزارشی تامل برانگیز مدعی شد: عده ای ازفرماندهان ارشد سپاه پاسداران ایران درماه گذشته میلادی درمنطقه "الخضراء" عراق مذاکراتی را با مقامهای آمریکایی درباره محور مذاکرات جدید تهران-واشنگتن انجام داده اند.
این هفته نامه در ادامه به نقل از مقامهای عراقی که نام آنها را ذکر نکرده، نوشت : در ماه گذشته فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور پنهانی وارد عراق شده و با گذر از مناطقی که به شدت از سوی آمریکایی ها محافظت می شد، با مقامهای آمریکایی مذاکره کرده است.
ساندی تایمز درادامه ادعای خود نوشت : مذاکره فرمانده سپاه پاسداران ایران با مقامهای آمریکایی در حالی انجام می شود که نام وی در لیست افرادی است که آمریکا به شدت در پی آنهاست و از سوی دیگر واشنگتن در سال گذشته میلادی نام سپاه پاسداران ایران را در لیست گروه های حامی تروریسم قرار داده و تحریمهای را نیز علیه این نهاد دولتی اعمال کرد.
به گزارش مهر، از مدتها قبل خبرهایی درباره برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا درباره عراق منتشر شده، اما این مذاکرات هنوز برگزار نشده است. براساس گفته های صریح فرماندهان آمریکایی مستقر در عراق، حضور مثبت و اقدامات انجام شده از سوی ایران نقش زیادی در کاهش ناآرامیهای عراق داشته، اما با این حال هنوز هم هر از چند گاهی مقامهای آمریکایی، نیروهای ایرانی را به دست داشتن در ناآرامی های عراق متهم می کنند.
به نظر می رسد رسوایی اخیر پنتاگون در انتشار یک فیلم جعلی در مورد تهدید ناوهای این کشور در خلیج فارس که با واکنش به موقع سپاه پاسداران و انتشار فیلم اصلی واقعه روبرو شد، عامل اصلی دست پاچگی دستگاه رسانه ای کاخ سفید برای فرار رو به جلوی آنها در برابر هوشیاری نیروهای نظامی ایران بوده است.
آمریکائیها همچنین تلاش دارند از طریق رسانه ها حضور نظامی ایران را در عراق به جای حضور دیپلماتیک تاثیر گذار جلوه دهند. این درحالی است که پیوندهای بین دو ملت چنان مستحکم است که رایان کراکر سفیر آمریکا در بغداد هم اخیرا اعتراف کرده که دیوار چین هم نمی تواند دو ملت ایران و عراق را از هم جدا کند.