مهدی مظاهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جشنواره پژوهشی اساتید حوزههای علمیه ذیل جشنواره علامه حلی (طلاب جوان) مدیریت میشود و دومین دوره این جشنواره با پانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی به صورت همزمان در حال برگزاری است.
وی با بیان این که نتایج جشنواره اساتید حوزههای علمیه و مراسم اختتامیه آن در مهرماه امسال برگزار میشود، گفت: در دوره اول این جشنواره دو هزار و ۵۵۷ اثر و در دوره دوم هزار و ۴۳۵ اثر به دبیرخانه ارسال شده است.
مظاهری افزود: در این جشنواره ۵۹۸ نفر از اساتید برادر، هزار و ۱۰۵ اثر ارسال کردند و در بخش خواهران ۳۳۰ اثر توسط ۱۹۰ استاد ارسال شده است.
وی «مقاله» و «کتاب» را دو قالب ارسال آثار به این جشنواره ذکر کرد و گفت: هزار و ۱۳۱ مقاله برای این جشنواره ارسال شده که از این تعداد ۸۸۷ مقاله برای برادران و ۲۵۴ مقاله برای اساتید خواهر است. همچنین ۲۷۴ کتاب دریافت شد که از این تعداد ۲۰۵ کتاب توسط اساتید برادر و ۶۹ کتاب توسط اساتید خواهر ارسال شده است.
کارشناس مسئول جشنواره علامه حلی ادامه داد: ۳۰ پایان نامه برای جشنواره پژوهشی اساتید حوزههای علمیه ارسال شده که با توجه به نبود قالب پایاننامه در فراخوان، این پایان نامهها مورد پذیرش واقع نشدهاند.
مظاهری در مورد مدرک اساتید شرکت کننده در این جشنواره اظهار کرد: ۲۸۴ استاد شرکت کننده علاوه بر مدرک حوزوی، دارای مدرک دکتری هستند. ۳۰۶ استاد، مدرک کارشناسی ارشد و ۸۶ استاد، مدرک کارشناسی دارند.
وی افزود: بیشترین آثار اساتید با فراوانی ۲۱ درصد در گروه فقه و حقوق اسلامی و کمترین آثار در گروه تاریخ اسلام با حدود ۳ درصد بوده است.