به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ ضرغام آذین اظهار داشت: در پی شیوع بیماری کرونا و گسترش آن در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ و همزمان با کمبودهای موجود در زمینه تأمین اقلام بهداشتی و نیازمندیهای عمومی به خصوص از جانب مراکز درمانی، موجب شد، عدهای از افراد سودجو از طریق انجام تبلیغات واهی گسترده در فضای مجازی خود را در قالب فروشنده عمده این تجهیزات معرفی کنند.
وی افزود: این افراد شیاد پس از اعتمادسازی اقدام به عقد قراردادهای بعضاً میلیاردی به خصوص با مراکز بیمارستانی، مطبهای پزشکی، کلینیکهای جراحی - زیبایی و … میکردند که به واسطه این قراردادها، پس از دریافت مبالغ هنگفتی (به ارزش ۴۰ میلیارد تومان) تحت عنوان بیعانه، اقدام به کلاهبرداری و سپس متواری شده بودند.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: با توجه به اینکه در این خصوص پروندههای بسیاری در پلیسهای آگاهی سراسر کشور تشکیل و از آنجایی که اقدامات مجرمان این دسته از جرایم، پیچیدگیهای فراوانی به همراه داشت، شناسایی و دستگیری اعضای این باند حرفهای و کلاهبردار به مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی محول شد.
وی خاطرنشان کرد: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی پیچیده و همچنین اجرای عملیاتهای پنهان در ساعات مختلف شبانه روز در اواخر مرداد ماه سال جاری نهایتاً مخفیگاه متهم اصلی و سرکرده باند که هویت جعلی داشت در تهران شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مرجع قضائی تحویل داده شد.
سرهنگ آذین با بیان اینکه پلیس با متهمان و مجرمانی که قصد سو استفاده از مردم را دارند قاطعانه برخورد میکند، تاکید کرد: تلاش پلیس جهت دستگیری دیگر متهمان این پرونده ادامه دارد.