کیانوش بهرهی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: این رشته ها شامل 15 رشته کاردانی و پنج رشته کارشناسی است.
وی با اشاره به آغاز ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه از امروز خاطرنشان کرد: علاوه بر رشته های قبلی این دانشگاه در این دوره در رشته های جدید نیز پذیرش دانشجو صورت می گیرد.
بهرهی افزود: با افزایش این تعداد رشته جدید، مجموع رشته های دانشگاه علمی و کاربردی لرستان به 74 رشته کاردانی و کارشناسی ارتقا پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با تاکید بر اینکه دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین است، یادآور شد: سال گذشته این دانشگاه با همکاری صندوق مهر امام رضا (ع) لرستان در قالب 69 طرح اشتغالزا، اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و 400 میلیون ریال را به صورت تسهیلات در اختیار دانشجویان قرار داد.
بهرهی ادامه داد: امسال نیز در قالب تفاهم نامه ای میان این دانشگاه با وزارت کار و امور اجتماعی به منظور اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه علمی و کاربردی اعتباری بالغ بر 36 میلیارد ریال و برای توسعه و تجهیز مراکز آموزشی تحت نظارت این دانشگاه، اعتباری معادل 107 میلیارد ریال پیش بینی شده است.
وی عنوان کرد: همچنین تاکنون از این دانشگاه بیش از 54 طرح اشتغالزا با اعتبار 43 میلیارد ریال به کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان معرفی شده است.