به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود پنج هزار نفر در این آزمون شرکت کردند و بورد تخصصی بالاترین مدرک اعطایی وزارت بهداشت به متقاضیان است.
وی افزود: افرادی که نمرات حدنصاب در آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی را کسب کنند میتوانند به عضویت هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی در بیایند، از این جهت این آزمون از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر باقریفرد افزود: اقدامات و تمهیدات لازم برای امنیت آزمون انجام شده است و اکنون این آزمون در ۱۹ مرکز در سراسر کشور در نوبتهای صبح و بعد از ظهر به صورت الکترونیک در حال برگزاری است که سه آزمون در سه مرکز دانشگاه بزرگ علوم پزشکی در استان تهران و مابقی در سراسر کشور در حال برگزاری است.
وی افزود: از روز یکشنبه مجددا اعضای بورد رشته های مختلف در ۵۰ رشته ( ۲۵ رشته تخصصی و ۲۵ رشته فوق تخصصی) حضور مییابند و به اعتراضات رسیدگی و اعمال می کنند و بعد از مشخص شدن نتایج، داوطلبانی که نمره قبولی را کسب کرده باشند در هفته آینده در آزمون شفاهی شرکت داده میشوند.
دکتر باقری فرد درخصوص نتایج آزمون علوم پایه نیز گفت: همزمان ۱۰ هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی در آزمون علوم پایه و پره انترنی شرکت کردند. تفویض بعضی از اختیارات من جمله آزمونها به بعضی از استان ها از جمله اقداماتی است که در آزمون این دوره صورت گرفته است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: آزمون علوم پایه در سراسر کشور با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و آزمون پره انترنی در سراسر کشور با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال انجام است.
دکتر باقری فرد افزود: این تفویض اختیارات صورت گرفته اما همه اعضای هیاتهای علمی در دانشگاههای سراسر کشور در این آزمون ها دخالت دارند و مرکز سنجش وزارت بهداشت نیز بر آن نظارت دارد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: حدود ۴۰ تا ۶۰ درصد از سوابق تحصیلی داوطلبان در نتایج آزمونهای علوم پایه و پره انترنی تاثیر داده می شود و اگر داوطلبان دارای نمرات و حضور بالایی در سوابق تحصیلی و کلاس ها باشند، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد در نتیجه نهایی آزمون نیز موثر خواهد بود.
به اعتقاد دکتر باقری فرد، درنظر گرفتن سوابق تحصیلی در آزمون های علوم پایه و پره انترنی سبب ایجاد انگیزه در دانشجویان علوم پزشکی شده و آنها دیگر موفقیت را صرفا در آزمون نمی بینند بلکه حضور فعالتری در کلاس ها و بیمارستان ها خواهند داشت.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که نتایج نهایی آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی چه زمانی اعلام خواهد شد، گفت: تلاش خواهیم که نتایج را به گونه ای اعلام کنیم که از ابتدای شروع سال تحصیلی، داوطلبین قبول شده در محل های خدمت خود حاضر شوند.