به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفرپور با حضور در صحنه و مدیریت حادثه، در تشریح وقوع آن بیان کرد: طی اعلام انتشار بوی بسیار زننده و التهاب آور در محوطه بسیار وسیعی از منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس و صنایع غرب بندر عباس و بروز علائم التهاب و مسمومیت در بعضی از کارگران در بعد از ظهر روز پنجشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۳، سریعاً تیمهای اضطراری شرکت نفت ستاره خلیجفارس، با تجهیزات و امکانات مورد نیاز در موقعیت محل حادثه حاضر شدند.
وی ادامه داد: پس از ارزیابی صحنه و گاز سنجیهای متناسب از گازهای متصاعد شده ناشی از حریق گوگرد و تعیین حریم ایمن، آتشنشانان شرکت نفت ستاره خلیجفارس با بهره گیری از تجهیزات تخصصی و مساعدت دیگر صنایع، اقدام به کنترل حریق کردند.
فرمانده ارشد پدافند غیر عامل صنایع غرب بندرعباس ادامه داد: با توجه به حجم وسیع گوگرد دپو شده در منطقه و گستردگی حجم آتش، دستور فراخوان منابع اضطراری صنایع غرب بندرعباس صادر و با همکاری تیمهای آتشنشانی شرکت نفت ستاره خلیجفارس، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه، منطقه ویژه، آلومینیوم المهدی، اسکله شهید رجایی، نفت آفتاب و آتشنشانی شهر بندرعباس نسبت به اطفا حریق اقدام شد.
جعفرپور اضافه کرد: انتشار گاز دی اکسید گوگرد که بر اثر سوختن گوگردهای جامد دپو شده در این مرکز در سطحی بسیار وسیع در منطقه منتشر شده بود، گازی بسیار سمی و التهاب آور است و اگر به موقع از گسترش این آتش سوزی جلوگیری نمیشد، تبعات فاجعه باری برای منطقه به همراه داشت.
فرمانده ارشد پدافند غیرعامل، مدیریت شرایط اضطراری و HSE صنایع غرب بندرعباس در پایان ضمن تشکر از تیمهای حاضر که به صورت منسجم اقدام به کنترل و اطفای حریق صورت گرفته کردند، گفت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشته و آتش به موقع مهار شد تا از صدمات بیشتر آن جلوگیری به عمل آید.