حسین علیجانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: کنسرت نمایش آئینی «غلامان قمر» که بر اساس کتاب قصه کربلا نوشتهٔ مهدی قزلی و به کارگردان و راوی حسین علیجانی بود به مدت هفت شب تا شب رحلت پیامبر (ص) روی پرده تئاتر رفت.
کارگردان کنسرت آئینی غلامان قمر مطرح کرد: نمایش آئینی غلامان قمر یک اپیزود از ۱۰ اپیزود کتاب بود که بهصورت نمایشنامه تدوین شد و در فصل اول به خروج امام از مکه، فصل دوم شهادت ابوالفضل العباس (ع) و فصل سوم با عنوان فصل صبر به ورود اسرا به کاخ یزید و خطبه تاریخی حضرت زینب (س) اشاره داشت.
وی عنوان کرد: بین فصلها کنسرت و بازخوانی مرثیههای قدیمی از آثار هنرمندانی چون مؤذن زاده، کریمخانی و شهریار لحاظ شده بود که فضای متفاوتی را به فضای تئاتر میبخشید.
این کارگردان گفت: طی هفت شب اجرا کنسرت آئینی غلامان قمر حدود هزار و ۵۰۰ تماشاگر از این برنامه استقبال کردند.
وی ادامه داد: هزینه هر شب اجرای این تئاتر توسط بانی انجام میشد که این امر حضور تماشاگران را برای شرکت در تئاتر تسهیل میکرد و با توجه به استقبال خوب مردم پیشنهاد اجرای این نمایش در تهران هم رقم خورد و اکنون فرآیند برگزاری مراسم در تهران در حال بررسی است.
علیجانی مطرح کرد: طی سه دهه فعالیت در این حوزه باید اعتراف کنم علیرغم آنکه این اثر فاقد فضای شاداب و طنز بود اما با استقبال بینظیر مردم همراه شد و همانطور که حضور تماشاگر در مقوله تئاتر یکی از سه رکن اصلی است و حضور و استقبال تماشاگر در نمایش بسیار حائز اهمیت است باید بگویم این نمایش آئینی بهخوبی توانست مخاطبین را مجذوب خود کند.
وی در پایان با بیان اینکه کنسرت آئینی غلامان قمر مورد استقبال هنرمندان نیز قرار گرفت بیان کرد: در آثار هنری مذهبی پرداختن به جزئیات و استناد به منابع برای روایت درست مسیری بود که در این نمایش بهخوبی به آن پرداخته شد و این نشان داد که در تولیدات مذهبی چطور میتوان به نحو شایستهای مطالب را به مخاطب منتقل کرد که البته این نمایش علاوه بر آنکه علت خروج امام از مکه را بهخوبی مطرح کرد توانست علاوه بر فضای احساسی فضای تأمل را نیز برای مخاطب فراهم کند.