به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد آهکی گفت: بیش از ثبت چهار میلیون و ۸۱۵ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در مرداد ۱۴۰۳ بوده است که ۷ درصد افزایش نسبت به ماه گذشته (تیر ۱۴۰۳) و ۱۴ درصد افزایش نسبت به ماه مشابه ۱۴۰۲ داشته است.
وی با اشاره به آمار روند روزانه تردد بین استانی مرداد ماه افزود: متوسط تردد بین استانی روزانه مرداد ماه امسال ۱۵۵ هزار و ۳۲۶ وسیله نقلیه بوده است.
آهکی تاکید کرد: در این مدت محورهای دارای بیشترین تردد سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۴ هزار و ۹۴۴ بوده است.
وی تصریح کرد: محورهای همدان – سهراهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و همدان به جوکار از دیگر محورهای پرتردد استان بودهاند.
مدیرکل راهداری استان همدان همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در مرداد ماه امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در بیشتر محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بودهایم.
آهکی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر اساس پلاک خوانده شده از سوی سامانههای پلاکخوان در این بازه در روزهای ۲۶ مرداد و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.
وی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان افزایش داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در مرداد ماه اشاره و تاکید کرد: بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در دوربینهای پلاک خوان ۵۵۵ هزار و ۲۵۸ وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استانها با درصد نمودار روبرو مشاهده شده است و استانهای تهران، مرکزی و کرمانشاه بیشترین سهم مقاصد سفر را در استانها داشتهاند.
آهکی افزود: براساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در ماه قبل، از مجموع ۱۸ میلیون و ۷۸۷ هزار و ۸۱۷ تردد ثبت شده در استان همدان، ۱۳۴ هزار و ۷۹۴ مورد انواع تخلفات به تفکیک ثبت شده است.
وی اظهار کرد: تخلف بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت، تجاوز از سرعت مجاز در این بازه ۱۲۲ مرتبه تکرار شده که نیازمند توجه ویژه و برخورد جدی از سمت نهادها و مسئولین ذیربط است.
آهکی افزود: تخلفات ثبت شده در استان به تفکیک ناوگان در مرداد ماه به ترتیب مربوط به وسایل نقلیه شخصی، ناوگان باری، اتوبوس و در نهایت سواری عمومی بوده است.
وی تصریح کرد: محورهای دارای بیشترین تخلف سرعت در مرداد ماه به ترتیب مربوط به آزاد راه همدان – ساوه و بالعکس و محورهای ملایر- همدان، و ملایر به اراک بوده است.