جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که جنایات صهیونیستها در نوارغزه دروغ بودن ادعاهای رژیم اسرائیل و آمریکا را ثابت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری قطر، شیخ نافذ عزام از رهبران جنبش جهاد اسلامی با اشاره به جنایت تازه صهیونیستها در شهر غزه گفت: نظامی گری مداوم رژیم اسرائیل علیه ملت فلسطین برای ضربه زدن به مقاومت دلاورانه ای است که در برابر تجاوزگری از همه راهها و امکانات موجود مقابله می کند.

وی تاکید کرد: ملت فلسطین هراندازه که کشتار صهیونیستها تشدید شود، هرگز امتیاز نخواهد داد و تسلیم رژیم صهیونیستی نخواهد شد.

عزام گفت: کشتار مداوم در نوارغزه پوچ و دروغ بودن ادعاهای رژیم اسرائیل و آمریکا را درباره روند سازش با دشمن حنایتکار ثابت می کند.

وی با اشاره به درد و رنج ملت فلسطین گفت که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به دنبال سراب می دود و مذاکره این تشکیلات با رژیم صهیونیستی بی فایده است و این رژیم تمایل به مذاکره برای منحرف کردن افکار عمومی و سرپوش گذاشتن بر جنایتهای پلید خود علیه ملت فلسطین دارد.

شایان ذکر است، ارتش رژیم صهیونیستی امروز با پشتیبانی تجهیزات زرهی و بالگردهای آپاچی خود به محله الزیتون در شرق شهر غزه یورش برد و همزمان این منطقه را گلوله باران کرده و هدف حملات هوایی خود قرار داد که درجریان آن دستکم 15 شهروند فلسطینی از جمله حسام الزهار فرزند محمود الزهار به شهادت رسیدند و بیش از 50 نفر دیگر زخمی شدند.