به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی یکشنبه شب در نود و هشتمین برنامه یکشنبههای شهدایی و در دیدار با خانواده شهید «میر حسین موسوی» به مناسبت هفته دفاع مقدس در مسجد امام موسی کاظم روستای سر بست شهرستان گناوه با تبریک این هفته و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور فداکاریها، رشادتها، ایثارگریها و ازخودگذشتگیهای ملت بزرگ ایران اسلامی ست.
امام جمعه گناوه ضمن تقدیر ویژه از بانیان این برنامه شهدایی افزود: برگزاری این برنامه هفتگی «دیدار شهدایی» در شهرستان گناوه اقدام بسیار ارزشمند، شایسته و بی نظیر در نوع خود در سطح کشور است که توسط یادگاران دفاع مقدس و پیشکسوتان جهاد و شهادت مسجد امیرالمومنین (ع) هر هفته در شهرستان گناوه اجرا میشود و کسانی که در این محفل شهدایی حاضرمی شوند مشمول دعوت شهدا هستند.
وی ضمن تقدیر از روحانیت فعال و با برنامه شهرستان به ویژه امام جماعت این مسجد گفت: تلاشهای همه کسانی که در سطح شهرستان گناوه برای پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی و تربیت نسل جوان تلاش میکنند قابل تقدیر است.
وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت یاد و خاطره فرهنگیان، معلمان و دانش آموزان شهید گفت: معلمان امروز در خط مقدم تعلیم و تربیت هستند و باید این پرچم داران و مشعل داران هدایت جامعه تکریم شوند.
جامعه بشری نیازمند معرفی اخلاق نبوی است
وی با اشاره به میلاد با سعادت پیامبر (ص)، افزود: قرآن عظیم، خلق عظیم، فضل عظیم و ملک عظیم چهار عنایتی که خداوند به پیامبر اکرم (ص) عطا فرموده است.
حجت الاسلام رکنی حسینی ادامه داد: قرآن عظیم معجزه نبی گرامی اسلام (ص) است.
وی ادامه داد: خلق عظیم یعنی صفات و ویژگیهایی که جز سرشت و خلقت انسان است و خداوند به پیامبر اسلام (ص) فرمود خلق عظیم به تو عنایت فرمودیم.
حجت الاسلام رکنی حسینی گفت: اخلاق و صفات اخلاقی پیامبر (ص) جز سرشت و فطرت حضرت و بادوام است و اخلاق ایشان محکم و فصلی نیست.
امام جمعه گناوه تصریح کرد: آنچه امروز جامعه بشری به آن نیازمند است اخلاق، اوصاف و آموزههایی است که در وجود و سرشت حضرت ختمی مرتبت (ص) وجودداشته و الگوگیری از این مواهب میتواند بسیاری از خلاء های اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی جامعه امروز بشر را برطرف کند.
وی با بیان اینکه «فضل عظیم» به معنای مقام عصمت پیامبر (ص) و از عنایات خداوند به آن حضرت است، گفت: ملک عظیم به معنای پادشاهی که خداوند به انبیا الهی عنایت میکند به پیامبر اکرم (ص) عنایت فرمود و این پادشاهی با سلطنت بشری متفاوت و الهی است.
امام جمعه گناوه ادامه داد: اطاعت پیامبر (ص) اطاعت خداوند و امر پیامبر امر خداوند است و خداوند این ملک عظیم را نه تنها به پیامبر بلکه به جانشینان حضرت عطا فرموده است و امروز پادشاهی الهی و ملک عظیم از آن پیامبر و آل پیامبر (ص) است و این پادشاهی تا زمان امام عصر (عج) تداوم دارد.
دوران دفاع مقدس الگویی برای آزادگان عالم
وی با بیان اینکه امروز به برکت نظام اسلامی و امام خمینی (ره) شیعه در جهان شناخته است، گفت: با نگاهی به آمار شیعیان در جهان، تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱ ۳۵۷، آمار شیعه در کل جهان ۷۰ میلیون نفر بود اما امروز، این آمار به ۴۰۰ میلیون شیعه رسیده است که همه به برکت نظام مقدس اسلامی و دفاع مقدس و حضرت امام خمینی (ره) و برنامه ریزی و منظومه فکری دینی عقیدتی ایشان بوده است.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه امروز دفاع مقدس به عنوان الگویی برای همه عالم و آزادگان جهان تبدیل شده است، اضافه کرد: امروز اگر نیروی مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ایستاده است به دلیل اینکه از رزمندگان دوران دفاع مقدس که با کمترین امکانات در برابر دشمنان ایستادگی کردند، تاسی کرده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف امروز ما تبیین نقش فرماندهی امام راحل در هشت سال دفاع مقدس است، گفت: در دوران دفاع مقدس با قدرت ایمان، توکل بر خدا و جلوههای ایمانی و الهی توانستیم در برابر تمام دنیا بایستیم و حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندهیم.
وی ادامه داد: صلابت، عزت و اقتدار امروز کشور ما به دلیل ایثارگریها، ازخودگذشتگیهای رزمندگان و آزادگانی است که حتی در سیاهچال های دشمن از معنویات و اعتقادات خود جدا نشدند.
وی گفت: امروز هم جامعه ما نیازمند معنویات دوران دفاع مقدس است و اگر بخواهیم پیروزی واقعی نصیب ما شود و بر توطئه دشمن فائق آییم و توطئههای دشمن را خنثی و نقش بر آب کنیم باید ارتباط معنوی را در جامعه تقویت کنیم.
وی گفت: نسل جوان جامعه امروز نیازمند جلوههای معنوی دوران دفاع مقدس است و باید آن معنویاتی که از دستاوردهای آن دوران است، در جامعه تقویت شود.
امام جمعه گناوه با اشاره به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب در خصوص دفاع مقدس به شاخصههایی ارزشمند آن دوران اشاره کرد و افزود: نابود کردن توطئههای دشمن برای از بین بردن نظام اسلامی، حفظ تمامیت ارضی و جغرافیای سرزمینی، بی اعتمادی به بیگانگان، عنایت و تحقق اراده الهی، شجاعت ملت ایران و نهراسیدن از کثرت لشکر دشمن، نقش آفرینی خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، خودباوری ملی، اتحاد ملی، همدلی و الفت که امروز هم به تمام معنای کلمه مورد نیاز جامعه است، خودکفایی و خوداتکایی به توان داخلی، خودکفایی دفاعی، اقتدار آفرینی ایران اسلامی از جمله دستاوردهای آن دوران است.
وصیت نامه شهدا، نورافکن دلهای تاریک
وی با اشاره به اینکه یکی از دستاوردهای ارزشمند دفاع مقدس تولید معارف ناب در قالب وصیت نامه شهدا است، گفت: این وصیت نامهها هم بازتاب بصیرت دارد و هم نورافکن دلهای تاریک است.
امام جمعه گناوه خسته نشدن از راه انقلاب و ماندن در میدان را از برکات دفاع مقدس دانسته و تاکید کرد: از منظر مقام معظم رهبری دفاع مقدس یک گنجینه بی بدیل و غیرقابل فراموشی است که هم باید حفظ، صیانت و انتقال داده شود و هم باید موردتوجه و عمل قرار گیرد.
قرائت زندگی نامه و وصیت نامه شهید، مداحی، خاطره گویی همرزم شهید و تقدیر از خانواده این شهید والامقام از دیگر بخشهای این مراسم معنوی بود.
شهید «میرحسین موسوی» در فروردین ۱۳۴۴ متولد شد و در تاریخ ۱۳۶۵/۲/۱۹ بر اثر اصابت خمپاره در منطقه شرهانی به فیض شهادت نائل آمد.