تبریز- عضو شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت حل مشکل سرویس مدارس و ترافیک شهری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل چمنی در صحن علنی این شورا خواستار توجه بیش از پیش مدیریت شهری، معلمان مدارس و همه دستگاه‌ها به استعدادیابی دانش آموزان، حل مشکل سرویس مدارس و توسعه همکاری‌های چند جانبه شد.

چمنی، بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی را به دانش آموزان، معلمان و خانواده‌هایشان تبریک گفت و تاکید کرد: بی گمان، آینده این شهر، در دستان این عزیزان خواهد بود از این رو باید بر روی این سرمایه‌های واقعی، استعداد پروری و شناسایی نخبگان و دانش آموزان مستعد بیش از گذشته توجه شود.

چمنی، از همه مدیران و معلمان خواست استعدادهای برتر رشته‌های مختلف ورزشی، فرهنگی، هنری، قرآنی، علمی مدارس شهر را شناسایی و شکوفا کرده و از هدر رفت آنها جلوگیری کنند. ضمن آنکه شورا و شهرداری هم خود را موظف به حمایت از این استعدادها می‌داند.

چمنی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، با اشاره به مشکلات خانواده‌ها در مورد سرویس مدارس گفت: با وجودی که شهرداری آمادگی خود را برای حل این معضل دیرینه اعلام کرده بود اما به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها و عدم همکاری برخی از مدارس باز شاهد این مشکل در سطح شهر بودیم و لازم است آموزش و پرورش و مدیران مدارس همکاری بیشتری در این زمینه معمول دارند.

عضو شورای شهر تبریز در ادامه، با بیان اینکه با بازگشایی مدرس ترافیک خیابان‌های شهر به ویژه در بافت مرکزی، ۱۷ شهریور، ارتش، آبرسانی و … به شدت افزایش می‌یابد تصریح کرد: لازم است شهرداری و آموزش و پرورش با هماهنگی و همکاری و برنامه ریزی شایسته محوطه بلااستفاده برخی از مدارس را در ساعت عصرگاهی برای امر پارکینگ اختصاص دهند. تا هم منبع درآمدی برای مدارس حاصل شود و هم باری از دوش ترافیک شهر برداشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر، تاکید کرد: این حمایت باید عادلانه بوده و به دور از اجحاف و تبعیض و بر اساس توانمندی، ظرفیت‌ها و تعامل آنها با مدیریت شهری صورت گیرد.

چمنی با بیان اینکه رویکرد مدیریت کلان شهری به مسائل عمرانی و خدماتی باید دارای پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی باشد. این امر را واجد دو مزیت اصلی دانست و گفت: این امر اولاً باعث ارتقای فرهنگ شهری شده و شکاف بین مدیریت و شهروندان را کاهش داده و سبب اعتماد شهروندان به شهرداری می‌شود و در مرحله دوم موجب تشویق و ترغیب اصحاب فرهنگ و هنر برای خلق آثار جدید می‌شود.

چمنی تصریح کرد: مدیریت شهرداری برای هزینه کرد در این رابطه محدودیتی ندارد اما باید این حمایت، قانونمند شده و از انحصار خارج شده و همه هنرمندان را شامل شود. این حمایت نباید به گونه‌ای باشد که دستگاه‌های متولی فرهنگی شهر، دیگر دست از حمایت و همراهی این عزیزان بردارند.