محمد شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پس از پایان کاوشهای خیابان باباطاهر و تصمیم مدیریت شهری برای احداث موزه روباز چند جلسه بین میراثفرهنگی و شهرداری برگزار شد.
وی ادامه داد: در نهایت مقرر شد طراحی، حفظ و آمادهسازی جهت احداث موزه بر عهده میراثفرهنگی و احداث موزه روباز و فرایند ساخت آن بر عهده شهرداری باشد.
شعبانی اضافه کرد: حدود یک ماه است که کار آمادهسازی فضا برای احداث موزه روباز و کارهای حفاظتی شروع شده و یکی دو هفته دیگر به اتمام میرسد و در این مدت طرحها نیز تکمیل و تحویل شهرداری میشود.
وی عنوان کرد: شهرداری باید در اسرع وقت، پیمانکار را تعیین کند و سازههای اولیه موزه ساخته شود چراکه به دلیل نزدیکی به عابر پیاده دیوارها برای عابران خطر دارد و باید از خطرات احتمالی جلوگیری شود و سپس در مراحل بعدی فازهای دیگر موزه روباز انجام شود.
سرپرست کاوش باستانشناسی خیابان باباطاهر همدان افزود: برای حفظ آثار کشف شده و نزدیکی به فصل سرما، تعیین پیمانکار و ساخت موزه باید سریعتر انجام شود و به گلایههای به حق شهروندان نیز توجه شود.
گفتنی است؛ ۱۶ اردیبهشتماه سالجاری در حین عملیات پیادهراهسازی خیابان باباطاهر یک دیواره تاریخی کشف و با نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در این منطقه، پیادهراهسازی متوقف شد.
وضعیت اضطراری در این محل سبب شد مجوز کاوش باستانشناسی در خیابان باباطاهر زودتر از موعد قانونی و در تاریخ ۲۲ اردیبهشتماه از سوی پژوهشگاه میراثفرهنگی کشور صادر شود.