قم- مدیرکل آموزش و پرورش قم گفت: مدیران باید مسائلی از مدرسه را که امکان تربیتی و پرورشی دارد، به دانش‌آموزان واگذار کنند تا با کنش‌گری خود و ایده‌پردازی، به حل مسائل مدرسه بپردازند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی ظهر پنجشنبه در گردهمایی تقدیر از مبلغان، مدیران و معلمان فعال در «طرح زیست عفیفانه» که در سالن همایش‌های کوثر قم برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و شور اجتماعی ایجاد شده اظهار کرد: کارهای تربیتی مانند طرح زیست عفیفانه زود بازده نیستند و دیرحاصل است؛ لذا باید با صبر و حوصله کارها را پیش برد و از این طولانی شدن زمان و تأثیرگذاری آن، خسته نشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم خطاب به مدیران بیان کرد: ما یک‌سری وظایف ایجابی و سلبی در راستای تربیت دانش‌آموزان داریم که در سند تحول به آن پرداخته شده و باید مورد توجه مدیران قرار بگیرد و اجرا شود.

وی در بحث زیست عفیفانه به تبیین سند تحول پرداخت و ابراز کرد: می‌توان در اجرای این طرح به نکاتی مانند اتخاذ تدابیر مناسب جهت جذب، تربیت و به‌کارگیری نیروی انسانی شایسته و متعهد به رعایت عامل حیا، عفاف و پوشش مناسب در کلیه مراکز اداری و آموزشی اشاره کرد.

رحیمی خاطرنشان کرد: مدیران به دانش‌آموزان طرح مسئله کنند و اجازه دهند مسائل با کنشگری خود دانش‌آموزان و ایده‌پردازی و فعال بودنشان حل و فصل گردد؛ چرا که تنها با امر و نهی مدیران کاری پیش نخواهد رفت.