به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی ضمن تبریک به کارآموزان قضاوت، اظهار داشت: اهم وظایف قوه قضاییه شامل پیشگیری از وقوع جرایم، حل و فصل اختلافات و برخورد با جرایم و ناهنجاری ها و صیانت از حقوق عامه است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان بیان کرد: یکی از مهمترین ارکان تحقق این وظایف در دستگاه قضایی، وجود سرمایه انسانی سالم، انقلابی، توانمند، خلاق و کارآمد است که در نهایت سبب می شود تا احکام عادلانه صادر شود و عدالت به تمام معنا محقق شود.
حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: یکی از عمده ترین چالش های دادگستری استان کردستان در سالهای گذشته، اشتغال قضات غیربومی در استان بوده که سبب شده بود تا میزان ماندگاری قضات در استان پایین باشد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه پس از سفر ریاست محترم قوه قضاییه به استان کردستان در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ و دستورات اکید ایشان مبنی بر جذب اختصاصی قضات بومی در استان، در بحث افزایش تعداد قضات و شعب تصمیمات گشایش بخشی اتخاذ شد.
رئیس کل دادگستری استان افزود: تعداد شعب مصوب دادگستری استان کردستان از ۲۳۲ شعبه در سال ۱۳۹۹ به ۳۰۰ شعبه در مردادماه سال جاری رسیده است. و در حوزه افزایش و جذب قضات بومی نیز با توجه ویژه معاونت محترم منابع انسانی قوه قضاییه علاوه بر اختصاص تعدادی از قضات اهل کردستان یا استانهای همجوار از جذب های عمومی قوه امروز نیز اولین دوره کارآموزی قضات در استان شروع به کار خواهد نمود.
مهدی جوهری مدیرکل آموزش قوه قضاییه نیز در این کارکاه آموزشی ضمن تبریک به پذیرفته شدگان در آزمون قضاوت اظهار داشت: استان کردستان هفدهمین استان است که دوره آموزشی کارآموزی قضاوت در آن تشکیل شده است.
نگاه علمی بر دادگستری کردستان حاکم است
مهدی جوهری افزود: خوشبختانه نگاه علمی بر دادگستری استان حاکم است و کارآموزان جدید می توانند با استفاده از ظرفیت های بالای علمی موجود در دادگستری استان و همچنین دانشگاه کردستان و سایر مراکز علمی استان، دانش و معلومات خود را در جهت خدمت رسانی بهتر به مردم ارتقاء دهند.
وی تصریح کرد: دوره کارآموزی قضایی یک دوره مهارتی – کاربردی است که ارزشیابی آن بصورت کشوری انجام می شود تا افراد با انگیزه و توانمند جهت تصدی منصب قضاوت در دادگستری استان انتخاب شوند.
مدیرکل مرکز آموزش قوه قضاییه بر لزوم ایجاد کرسی های علمی و همچنین تشکیل نشست های قضایی در دانشگاه کردستان با حضور قضات نخبه استان تاکید کرد.
حامدقادر زاده رئیس دانشگاه کردستان در این جلسه ضمن تقدیر از عملکرد دستگاه قضایی استان در سالهای اخیر، اظهار داشت: ارتباط دوسویه و تعامل دستگاه قضایی استان با دانشگاهها و مراکز علمی می تواند نقش موثری در تقویت اعتماد جامعه به دستگاه قضایی داشته باشد.