به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان استاد حوزه علمیه اظهار داشت: همواره وجود مبارک پیامبر اکرم (ص) امت را به توجه و محبت به جوانان سفارش میکرد.
وی افزود: محبت پیامبر در مکه و مدینه به جوانان آثار عجیبی داشت تا جایی که یکی از جوانان مکه وقتی احترام و محبت پیامبر را به خودش دید به اسلام علاقمند شد؛ یکی از راههای علاقمند کردن جوانان به اسلام، احترام گذاشتن و محبت کردن و حل کردن مشکلات آنان است. این جوان از طریق پیامبر عاشق پروردگار شد، عاشق قرآن کریم و عمل صالح شد و یک انسان پختهای در دین، ایمان و عمل صالح شد.
این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: روزی گروهی از مدینه به مکه آمدند و پیامبر را زیارت کردند و موقع برگشتن به حضرت گفتند آیا امکان دارد کسی را همراه ما به مدینه بفرستی تا توحید، دین و اخلاق را به ما بیاموزد؟ حضرت فرمودند حتماً و آن جوان را که نامش مصعب بن عمیر است را با آن گروه به مدین ه اعزام کرد تا او اهل مدینه را به اسلام دعوت کند. زمانی که مصعب وارد مدینه شد قریب به ۲۴ سال سن داشت و همین جوان به تنهایی شهر مدینه را با اسلام پروردگار گره زد، برای مردم حلال و حرام الهی را بیان میکرد و چون در اوج اخلاق و ادب قرار داشت اهالی مدینه او را بسیار دوست داشتند.
انصاریان ادامه داد: یکی از عنایات پروردگار به این جوان آن بود که در جنگ احد شهادت را در سن ۲۶ سالگی نصیبش کرد؛ پیامبر پیکر این جوان را در جوار قبر عموی خویش دفن کردند. شهدا مرده نیستند و حیات ویژه دارند و کسانی که در عالم دنیا هستند نمیتوانند این حیات ویژه را درک کنند.
وی با بیان اینکه عمر سرمایه و گوهری است که تنها یکبار به انسان داده میشود اظهار داشت: لازم است آدمی قدر عمر خویش را بداند و آن را به ایمان و اخلاق الهی آراسته کند. انسان در عالم دنیا هر عمل خیری انجام دهد حتی به اندازه ذره المثقالی باشد نتیجه آن را در آخرت می بیند. روایت است وقتی امام علی مبلغی اضافه میآورد به آن مبلغ میگفت من مالک تو نیستم بلکه نگهبان تو هستم و تا زمانی که نزد خداوند نروی من مالک ابدی تو نخواهم شد. خداوند استعداد انجام کار خیر گسترده را در وجود جوانان قرار داده است از این رو میطلبد جوانان دغدغه دینداری و خدمت به مردم را داشته باشند.
استاد حوزه علمیه در پایان سخنان خود گفت: انسان نباید به گونهای رفتار کند که اطرافیان از آن ترس داشته باشند روایت است کسی که اعضای خانواده و یا مردم از او میترسند از رحمت الهی به دور است. رفتار نیکو داشتن از اصول دین اسلام است.