ساری- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: طرح طبقه‌بندی مشاغل در ۷۰ درصد از واحدهای مشمول قانون کار در استان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری عصر پنجشنبه در کارگاه آموزشی و تخصصی قوانین و مقررات کار ضمن تبریک به تمامی همکاران و تقدیر تشکر از زحمات آنان در کسب مقام و رتبه اول مدیریت روابط کار در کشور برای دومین سال متوالی بیان کرد: استان مازندران دارای ۳۰ هیأت تشخیص و ۲۵ هیأت حل اختلاف است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: با تلاش همکاران حوزه روابط کار در سطح استان توانسته‌ایم میانگین زمان رسیدگی را به مدت ۲۰ روز کاهش دهیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: در سال گذشته برابر برنامه اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ۳۰ واحد اقدام به انعقاد تهیه و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل با دفاتر مشاوره فنی طرح مورد تأیید وزارت کردند.

باقری تصریح کرد: بیش از ۳۰ آئین‌نامه انضباط کار، ۲۰ پاداش افزایش تولید، حدود ۴۰۰ طرح خدماتی و حدود ۱۰۰ فقره صلاحیت برای شرکت‌های خدماتی تأمین‌کننده نیروی انسانی در دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی صادر شده است.

وی بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد از واحدهای مشمول قانون کار در استان در راستای برقراری عدالت مزدی طرح طبقه‌بندی مشاغل را اجرا کرده‌اند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این کارگاه آموزشی گفت: بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار و ۷۲۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در استان داریم.

حامد رضوانی با اشاره به اینکه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی قانون کار توانسته‌ایم مدت زمان رسیدگی به شکایات در مراجع حل اختلاف کار را به ۲۰ روز کاهش دهیم، تصریح کرد: این میزان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای برقراری عدالت مزدی نیز در سال گذشته بیش از ۳۰ کارگاه و بیش از ۳۰ هزار کارگر از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل برخوردار شدند.