به گزارش خبرنگار مهر، حمیدملانوریشمسی در نشست با رئیس و اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی استان، اظهار کرد: اتاق بازرگانی بهعنوان یک بازوی مشورتی و تصمیمساز در کنار دولت عمل میکند و در حوزههای مختلف بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، به دولت کمک میکند تا تصمیمات بهتری در این زمینه اتخاذ شود.
استاندار همدان افزود: اتاق بازرگانی با ارائه مشاورههای اقتصادی، راهکارهای علمی و اجرایی برای استفاده بهینه از سرمایههای بخش خصوصی را پیشنهاد میدهد.
وی ادامه داد: کشور باید به سمت تولید هدفمند و پایدار بهویژه در استانهایی که دارای ظرفیتهای بالقوه در حوزه صنایع و معادن هستند حرکت کند.
ملانوریشمسی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در این بخشها میتواند به رشد اقتصادی منطقه و افزایش اشتغال کمک کند، اظهار کرد: باید سرمایهگذاریها را در بخشهای استراتژیک بهخصوص در صنایع کمآببر و صنایعی که آلودگی زیستمحیطی کمتری دارند و به منابع محلی آسیب نمیزنند، هدایت کنیم.
استاندار همدان تصریح کرد: امروز بازارهای جهانی بهسمت محصولات با کیفیت و با بستهبندی مناسب حرکت کرده و در بحث تولید و صادرات محصولات، بستهبندی و برندسازی نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
وی تاکید کرد: توسعه بستهبندی و برندسازی میتواند ارزش افزوده زیادی برای تولیدات داخلی ایجاد کند و بهصورت همزمان، اشتغال و رشد اقتصادی بیشتری را برای استان و کشور به ارمغان بیاورد.
استاندار همدان افزود: جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی باید بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی در توسعه اقتصادی مورد توجه باشد و برای جذب سرمایهگذاران، باید بوروکراسیهای پیچیده را حذف کنیم و با صدور مجوزهای سریع و تسهیلات مناسب، فضای مناسبی برای شروع فعالیتهای اقتصادی در استان فراهم کنیم.
ملانوریشمسی تاکید کرد: سرمایهگذاری باید بر اساس توجیه اقتصادی مناسب و با برنامهریزی دقیق انجام شود و اگر این موارد رعایت نشود، سرمایهگذاریها به نتیجه مطلوب نخواهند رسید و حتی ممکن است مشکلاتی مانند ورشکستگی و تعطیلی کسبوکارها ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: در طرحهای سرمایهگذاری توجیه اقتصادی و اهلیت سرمایهگذار باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.