به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری در دومین رویداد ملی شبیه سازی پرونده غزه در شورای امنیت سازمان ملل متحد که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با بیان اینکه شهادت ۴۰ هزار شهید و هزاران آواره در غزه بسیار تأثیرگذار است، گفت: بعد از جنگ جهانی دوم به منظور جلوگیری از جنگ و جنایت علیه بشریت، در ساختار سازمان ملل یک رکن اجرایی قوی به نام شورای امنیت به منظور حفظ صلح و امنیت بین الملی تشکیل شد.
وی ادامه داد: سازمان ملل دارای ظرفیتها و پتانسیلهای قابل توجهی در راستای تثبیت گفتوگوی ایران و جهان عرب است، هرچند با وجود این ظرفیتها، سازمان ملل نتوانسته نقش مهمی در حل اختلافات بین کشورهای عضو و صلح و امنیت منطقه ایفا کند.
شهریاری تأکید کرد: شورای امنیت سازمان ملل که در ذیل سازمان ملل متحد تأسیس شد، هدفش تأمین صلح و امنیت پایدار بود ولی متأسفانه با وجود جنگ غزه این سازمان در هدفش مردود شد ضمن اینکه میبینم جنایتکاران جنگی نسلکشی سربرنیتسا همچنان به زندگی عادی خود ادامه میدهند و متأسفانه سازمان ملل در برابر جنایات جنگی و نسلکشی هیچ اقدامی انجام ندادند.
وی پیشنهاد داد که حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل برداشته شود و یا اینکه این حق به کشورهای عضو هم داده شود و همچنین تعداد اعضای دائم و غیر دائم در این سازمان افزایش داده شود.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است با توجه به شرایط کنونی و بی توجهی سازمانهای بینالمللی، راهی جز ایستادگی و جنگ برای گروههای مقاومت باقی نمانده است.