برخی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران از حضور رییس جمهور در روز شنبه در دانشگاه تهران خبر داده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز سال تحصیلی با حضور رئیس‌جمهور، یک مراسم مهم برای دانشگاهیان کشور است. به طور معمول این مراسم با حضور بالاترین مقام اجرایی کشور در یکی از دانشگاه‌های بزرگ برگزار می‌شود. وزیر علوم، وزیر بهداشت و نمایندگانی از اقشار مختلف دانشگاهی از جمله اساتید، کارمندان و دانشجویان در حضور رئیس‌جمهور سخنرانی می‌کنند.

آیت‌الله رئیسی در سه سال مسئولیت خود برای مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه‌های تهران، الزهرا و شیراز حضور یافت. از روزهای گذشته خبر حضور پزشکیان در دانشگاه تهران نیز مطرح شده است.

شب گذشته برخی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران در شبکه اجتماعی «ایکس» از برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی در روز شنبه ۲۱ مهرماه خبر داده‌اند و معترض شده‌اند که چرا در این مراسم به تشکل‌های دانشجویی تریبون اختصاص داده نشده است.

این در حالی است دکتر محمدرضا تقی‌دخت؛ معاون مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تاکنون تاریخ حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه تهران قطعی نشده است. امروز تا فردا مشخص می‌شود که چه روزی رئیس جمهور در دانشگاه حضور خواهند یافت.

وی افزود: دوستان ممکن است در رسانه‌ها حدس‌هایی زده باشند ولی در کل این‌که رئیس جمهور برای مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران حضور خواهند یافت، قطعی است ولی تاریخ آن مشخص نیست.

به گزارش مهر، حضور تشکل‌های دانشجویی در مراسم آغاز سال تحصیلی موضوعی بحث برانگیز است. به طور معمول تشکل‌های دانشجویی در مراسم آغاز سال تحصیلی سخنرانی ندارند ولی در برخی سال‌ها به آن‌ها در این مراسم تریبون داده می‌شود.

سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ نیز که آیت‌الله رئیسی برای مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه تهران حضور یافت، برخی تشکل‌های دانشجویی مانند بسیج دانشجویی، همزمان با حضور رئیس جمهوری در دانشگاه تهران در اعتراض به تریبون ندادن به دانشجویان در این مراسم تجمع کردند.

این دانشجویان با سر دادن شعارهای مختلفی نسبت به سیاست زدایی از دانشگاه انتقاد کردند و دست نوشته‌هایی از جمله «اقدام انقلابی رفع فساد و لابی»، «دانشگاه سکولار ره آورد استکبار»، «سیاست زدایی از دانشگاه هرگز»، «دانشجوی سیاسی مهمترین عنصر دانشگاه»، «حذف دانشجو دردی دوا نمی کند»، «دانشجوی مسلمان صدای مستضعفان»، «دانشجو از سیاست هرگز جدا نگردد» و «آزادی اندیشه بدون دانشجو نمیشه» با خود به همراه داشتند.