به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی عصر یکشنبه با اشاره به برگزاری دورههای دوگانه آموزش با مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی گفت: تمرکز کشورهای پیشرفته بر آموزشهای دوگانه با بهره گیری از ظرفیت صنایع و بنگاههای اقتصادی و در محیطهای کار واقعی است.
مدیر کل فنی و حرفهای استان بوشهر افزود: ما هم در دو سال اخیر با تاکید بر این روشها؛ آموزشهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی با محیط کار واقعی را پیادهسازی کردهایم تا آموزشها متناسب با نیاز بازار کار باشد.
وی گفت: ما بر این باوریم که آموزشهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی تا ۸۰ درصد؛ به اشتغال منجر میشود.
دراهکی افزود: در همین راستا با توجه به نیاز صنایع، بنگاههای اقتصادی ظرفیتهای موجود در استان بوشهر با همکاری مؤسسه کشتی سازی شهید محلاتی و با هدف ایجاد فرصتهای شغلی پایدار وبا ثبات و تربیت جوانان مهارت دیده و متخصص اقدام به برگزاری دورههای تخصصی جوش آلومینیوم کرده که این مهم برای اولین بار در کل کشور و درمراکز جوار کارگاهی صورت میپذیرد.
وی گفت: استفاده از تجربیات مربیان توانمند و نمونه کشوری در حرفه جوشکاری، بهره گیری از هوش مصنوعی در زمینه جوشکاری که در این زمینه هم خوشبختانه استان بوشهر پیشتاز بوده و هم اکنون برای اولین بار در مراکز جوار کار گاهی دوره تخصصی با تضمین اشتغال برای جوانان برگزار کردهایم.
دراهکی خاطرنشان کرد: بیتردید ایجاد و توسعه مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تأثیر بسزایی در ارتقای توان فنی و اشتغالپذیری افراد در حوزههای مختلف صنعت دارد.
وی گفت: این مراکز در کنار صنایع علاوه بر رونق بخشهای تولیدی زمینه افزایش سطح مهارت کارگران و شاغلان واحدهای اقتصادی را فراهم میکند.
مدیر کل فنی و حرفهای استان بوشهر بیان کرد: هدف از ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی، ارتقای مهارت، کاهش هزینههای جانبی تولید، استفاده بهینه از امکانات آموزشی برای شاغلان، صیانت از نیروهای کار و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر است.