قزوین- مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین گفت: ساماندهی و لایروبی رودخانه الموت رود با نگاه توسعه گردشگری در دستور کار این شرکت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه محمدبیگی در جلسه بررسی وضعیت منابع آبی منطقه الموت اظهار کرد: از منظر زیست محیطی تأمین آب پایدار یکی از مهمترین مؤلفه‌های توسعه پایدار ست و برای آن باید برنامه ریزی دقیق و اصولی داشت.

وی افزود: با همین نگاه حکمرانی محیط زیست در دستور کار قرار گرفته و طرح‌های اولیه آن پس از بررسی و مطالعه بزودی آماده تصویب خواهد شد.

نماینده مردم شریف قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مردم بویژه نخبگان منطقه الموت در پیشبرد پروژه‌ها و طرح‌های این منطقه تصریح کرد: این مشارکت و همکاری مردم نمونه بارزی از تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و حرکت در مسیر منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری است.

منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در این جلسه عنوان کرد: ساماندهی و لایروبی رودخانه الموت رود به طول تقریبی ۳۲ کیلومتر با هدف جلوگیری از سیلاب و آزادسازی بستر و حریم رودخانه در دستور این شرکت قرار دارد.

وی با بیان اینکه عملیات نقشه برداری رودخانه الموت رود پایان یافته و مطالعات ساماندهی و لایروبی آن در دست انجام است، افزود: همچنین اولویت اجرا در ساماندهی با توجه به میزان اعتبارات تخصیص یافته برای این طرح، مناطق پرخطر با ریسک بالا است.

ستوده گفت: منطقه الموت دارای پتانسیل و ظرفیت بسیار خوبی در زمینه گردشگری است که سرمایه گذاری در این بخش می‌تواند روند توسعه و اشتغال زایی منطقه را تسریع کند لذا رویکرد ما نیز در ارائه طرح ساماندهی رودخانه الموت رود، حفظ منظر شهری و زیست بوم منطقه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین با اشاره به اینکه برای حل مشکلات همواره نیازمند گفتمان مشترک هستیم، بیان کرد: استفاده از نقطه نظرات نخبگان و متخصصین منطقه الموت بدلیل اشراف آنها به منطقه بسیار حائز اهمیت بوده و می‌تواند کمک شایانی را به ما در جهت ارائه طرح‌هایی متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه نماید.

وی ادامه داد: در همین خصوص ارتباط و تعامل خوبی با نخبگان و سازمان‌های مردم نهاد الموت برقرار شده که ادامه این روند می‌تواند زمینه ساز اتفاقات بسیار خوبی در منطقه الموت باشد.

ستوده در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به آب انتقالی از سد طالقان جهت مصارف کشاورزی استان اظهار داشت: خوشبختانه پس از رایزنی و پیگیری‌های شبانه روزی، در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی، شرکت آب منطقه‌ای تهران و قزوین، سازمان جهاد کشاورزی استان و اعضا هیئت مدیره، تشکل آببران برگزارشد، ۶۰ میلیون مترمکعب آب در سال آبی جاری جهت کشت پاییزه و بهاره از سد طالقان برای کشاورزی استان تخصیص پیدا کرد.