به گزارش خبرگزاری مهر، حسین اسکندری با بیان اینکه شناسایی و مرمت نقاط حادثهخیز از اقدامات مهم این ادارهکل است، گفت: در بحث این نقاط ۳۰ پروژه در دست اجرا در سال ۱۴۰۳ وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در بحث ابنیه فنی ۲۶ دستگاه ابنیه فنی بزرگ و ۲۶۰ دستگاه ابنیه فنی کوچک در دست تعمیر و نگهداری وجود دارد که اعتباری بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان در دست اقدام و جزو برنامه اصلی در نظر گرفته شده همچنین جمع قراردادها برای این پروژهها بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان است.
رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راههای ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان زنجان، گفت: با توجه به تخصیص اعتبارات قراردادها، رفع نقاط حادثهخیز معمولا طی چند سال به بهرهبرداری میرسد.
وی ابراز کرد: در ۶ ماهه اول سال جاری برای رفع نقاط حادثهخیز ۳۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده و جهت ابنیه فنی نیز ۸ میلیارد تومان تخصیص داده شده که البته در قبال پیشرفت فیزیکی پروژهها، ناچیز است.
اسکندری خاطرنشان کرد: در بحث نقاط حادثهخیز، در اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان چند پروژه افتتاح شده که یکی بحث ورودی روستای نصیرآباد، دیگری در قیدار و خروجی آببر نیز جزو این پروژهها بوده که به اتمام رسیده است.