به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محسن جلالی در جلسه افتتاحیه طرح ویژه استعدادهای برتر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به حمایت مرکز خدمات و مرکز استعدادهای برتر از ممتازان پژوهشی و آموزشی، اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از اوقات شناسایی ممتازان تداوم ندارد، بنابراین جا دارد کانون پژوهشگران برتر ایجاد شود تا این حمایتها تداوم داشته باشد.
وی افزود: در اصفهان ۶۰ استعداد برتر در دورههای مقدماتی و سطح خارج شناسایی شدهاند که در مقطع خارج بیش از ۱۶ نفر از فضلا حضور دارند و ۱۴ حلقه در این باره تشکیل شده است.
معاون پژوهش حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: همچنین دورههای مسئله شناسی و حل مسئله، برگزاری بازدیدهای علمی و دورههای مطالعه کتابهای تخصصی و غیرتخصصی و موظفیهای تبلیغی و پژوهشی برخی از فعالیتهایی است که استعدادهای برتر حوزه انجام میدهند.
وی اظهار کرد: از حدود ۳۰ استان کشور ۲۴ استان مرکز استعداد برتر ندارد و تمام استعدادهای برتری که شناسایی شده است مربوط به ۶ استان است که یکی از این استانها، اصفهان است.
جلالی ادامه داد: در اصفهان به همت مرکز خدمات و حمایت مدیریت حوزه علمیه، این کانون ایجاد شده و از استعدادهای برتر آموزشی، پژوهشی و تبلیغی حمایت میشود.
وی با تأکید بر لزوم حمایت از پژوهش سراها، تصریح کرد: هنوز برخی افراد تا از تبلیغ گفته میشود، حضور روحانی در روستا و منبر در ذهن آنها خطور میکند، در حالی که فرد میتواند در یک پژوهش سرا نیز تبلیغ کند.