به گزارش خبرنگار مهر، باقری صبح پنج شنبه در نشست هماندیشی وهمآفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال کردستان که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اولین استانی که سند توسعه اقتصاد دیجیتال را تدوین کرد کردستان بود و چارهای نداریم که خود را با اقتصاد دیجیتال همراه کنیم و جهشی در این عرصه ایجاد کنیم.
وی افزود: باید شبکه ارتباطی را تا آخرین نقطه جلو ببریم و خود را با دنیای دیجیتال پیش ببریم.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی توسعه کسبوکار مخابرات ایران با بیان اینکه نگاه مخابرات امروز زیست بومی وهم آفرینی است، گفت: واحدهای زیست بوم اعم از دانشگاه، صنعت و غیره باید کنار هم رشد کنند و جایگاه خود را در عرصه دیجیتال بیابند.
وی خاطر نشان کرد: در اقتصاد دیجیتال جهش تولید نیز باید لحاظ شود چرا که بدون دستیارهای هوشمند و ابزارهایی که از امکانات نوظهور نشأت میگیرد امکان کسب و کار وجود ندارد.
وی اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان که در سطح کشور خدمت میکنند بدون اپراتور پشتیبان امکان مقیاس دهی ندارند و معتقدیم تحقق شعار جهش تولید و مشارکت مردم نیازمند توسعه اقتصاد دیجیتال است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر با سه تحول بزرگ دست و پنجه میکنیم که الزاماتی به ما تحمیل کرده است، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از این تحولات است که به نوآوری نیاز دارد.
مدیرکل بررسیهای اقتصادی توسعه کسبوکار مخابرات ایران اذعان کرد: مشارکت کارکنان و پیروی از اهداف راهبردی از الزامات توسعه دیجیتال در شرکتها، سازمان و دستگاهها است.