به گزارش خبرنگار مهر، امیرضا رجبی ظهر دوشنبه در نشست خبری جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: امیدوارم شرکتهای استان از فضای رقابتی استقبال کنند تا در نهایت بتوانیم شرکتهایی که بیشترین نقش را در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی داشتند، به جامعه معرفی و بعد از آن نیز از مزایا بهرهمند شوند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: حمایت از داخلی سازی مجموعه قطعات و تولیدات وارداتی یکی از مهمترین موضوعات سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
وی بیان کرد: در شش ماهه ابتدای سال جاری؛ با افزایش سهم تولید داخل محصولاتی که قبلاً وارد میشد؛ بیش از ۲۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشتیم که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰۰ میلیون دلار بوده است.
رجبی افزود: صادرات استان در هفت ماهه ابتدای امسال، نزدیک به یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بود که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته حدود ۲۲ درصد افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به آمارهای موجود عنوان میکند: هر دو این آمارها نشان میدهد حرکتی که آغاز شده بهخوبی ادامه پیدا میکند و توانمندی شرکتهای تولیدی این باور را میدهد که بتوانیم تولیدات مؤثر و با کیفیتی برای عرضه به جامعه داشته باشیم و بازارهای همسایه را نیز بیبهره نگذاریم و صادرات انجام دهیم.
وی در خصوص اعطای نشان اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: این دو بال، محور اصلی اعطای نشان اقتصاد مقاومتی هستند که امیدوارم شرکتهای استان از این فضای رقابتی استقبال کنند تا در نهایت بتوانیم شرکتهایی که بیشترین نقش را در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی داشتند، به جامعه معرفی کنیم و بعد از آن نیز از مزایا بهرهمند شوند.
رجبی خاطرنشان کرد: این اولین جشنواره رسمی است که با همکاری همه دستگاههای مرتبط اتفاق میافتد. اکثر واحدهای تولیدی ما مشمول این نشان میشوند؛ زیرا همه در مسیر ارزش افزوده بیشتر از تولید داخل و صادرات، گامهای مؤثر برمیدارند.
اقتصاد مقاومتی بهعنوان راهحل اصلی مشکلات اقتصادی
در ادامه سرهنگ ابوطالب جوان، جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بسیج اقشار افزود: ضروری است همکاریهای گسترده در بین دستگاههای دولتی و سازمانهای مختلف به منظور اجرای این سیاستها انجام گیرد.
جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بسیج اقشار با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری در تأکید بر اقتصاد مقاومتی بهعنوان راهحل اصلی مشکلات اقتصادی، خاطرنشان کرد: چالشهای اقتصادی کشور نیازمند رویکردی درونزا و مبتنی بر توانمندیهای داخلی است.
وی با اشاره به هماهنگیهای انجام شده با سازمان صنعت، معدن و تجارت، گفت: امروز با همکاری دستگاههای اجرایی استان و ارزیابیهای انجام شده از وضعیت کارخانهها و واحدهای تولیدی، بسیج در حال انجام اقدامات مؤثری است.
جوان ضمن اشاره به فعالیت شهرکهای صنعتی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۵۲ شهرک صنعتی و بیش از ۵ هزار کارخانه تولیدی در استان خراسان رضوی فعال هستند که از میان آنها حدود ۳۳۵ واحد تولیدی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفتهاند.
جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) در بسیج اقشار در خصوص به اهمیت بسیج و سپاه در این مسیر، از همه نیروهای بسیجی و مدیران استانها خواست تا با قوت و جدیت در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تلاش کنند و خاطرنشان کرد: بسیج در تمامی مراحل این فرایند حضور فعال خواهد داشت.