مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان از بازنگری کارنامه سلامت دانشجویان خبرداد.

دکتر ابراهیم نعیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازنگری کارنامه سلامت دانشجویان گفت: کارنامه سلامت روان دانشجویان را بازنگری کردیم، کارنامه ای که به وسیله آن دانشجویان را در بدو ورود به دانشگاه ها غربال گری می کنیم.

وی افزود: دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه ها با ۵۲ سئوال مورد بررسی قرار می گیرند و در ۸ حوزه طبقه بندی می شوند. اولویت یک به مسائل روانشناختی دانشجویان مربوط است که برای آن پرونده سلامت تشکیل داده و پیگیری می کنیم.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان افزود: مابقی مسائل و خلاء های مربوط به دانشجویان را از طریق دوره های مهارت افزایی و آموزشی سعی می کنیم برطرف کنیم.

به گزارش مهر، اولویتهای کارنامه سلامت روان دانشجویان از ۵ اولویت به ۸ اولویت تغییر کرده است، این اولویت‌ها یک سری موضوعات را برای حل و فصل مسائل دانشجویان می‌سنجند و براساس آن دوره‌های آموزشی و پیشگیری بیشتری راه اندازی می‌شود.

با اضافه شدن اولویت‌های جدید، دانشجویانی که دارای استرس و افسردگی هستند شناسایی می‌شوند و با آنها تماس گرفته شده و به آنها کمک می‌شود، در پنج اولویت قبلی دانشجویانی که دچار اختلال و آسیب بودند شناسایی می‌شدند و به آنها کمک می‌شد تا در طول سال تحصیل برای خود مشکل ایجاد نکنند.

نعیمی پیش از این درباره اینکه چند درصد دانشجویان دچار اختلال هستند به خبرنگار مهر گفته بود: کمتر از ۵ درصد دانشجویان دچار آسیب‌های روانی اجتماعی هستند و نیاز به حمایت دارند ۹۵ درصد دانشجویان دیگر مشکل و مسئله دارند ولی اختلال ندارند و بیشتر نیاز به مهارت افزایی دارند.