به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صادقی اظهار کرد: در نیمه نخست امسال بیش از ۹۰ هزار بیمار زیر پوشش طرح پرستار پیگیر (فالوآپ) قرار گرفتند تا روند درمان آنها به خوبی اجرایی و نیاز به خدمات درمانی پیچیده پیدا نکنند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه ۵۹ هزار و ۳۹۳ بیمار تحت جراحی از خدمات سامانه فالو آپ استفاده کرد، گفت: ۶۰۰ بیمار آمپوتاسیون، هزار و ۷۳۶ بیمار COBD، هزار و ۳۴۷ بیمار CVA، دو هزار و ۲۸ بیمار مبتلا به دیابت از در شش ماه ابتدایی سال از خدمات سامانه فالو آپ استفاده کردند.
وی ادامه داد: هزار و ۴۴۱ بیمار مبتلا chf، سه هزار و ۴۸۴ بیمار مبتلا به سرطان، سه هزار و ۴۰۵ بیمار اعصاب و روان و هزار و ۷۳۵ بیمار MI، دو هزار و ۹۶۰ بیمار HTN زیر پوشش طرح پرستار پیگیر (فالوآپ) قرار گرفتند.
صادقی با بیان اینکه ۶ هزار و ۷۸۸ مورد بیماریهای چشمی، ۴۰۶ بیمار مبتلا به سوختگی، هزار و ۸۸۶ مورد بیمار نارسایی مزمن کلیوی و هزار و ۴۵ مورد کودک دیابتی از خدمات پیگیرانه پرستاری در شش ماه اول سال استفاده کردند، گفت: ۹۹ مورد کودک مبتلا به صرع، ۹۱۴ مورد کودک مبتلا به سرطان و ۷۵۵ مورد نوزاد نیازمند مراقبت ویژه نیز تحت فالو آپ قرار گرفتند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: هدف اصلی سامانه فالوآپ پیگیری مراحل درمانی بیمار پس از ترخیص است تا نیاز به بستری مجدد پیدا نکنند و روند درمان آنها در منزل به خوبی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه پرستار پیگیر (فالوآپ) به معنای پیگیری زنجیرهای سلامت بیمار به مدت ۴۸ ساعت، یک هفته، ۲ هفته، یک ماه تا یک سال بعد از ترخیص از بیمارستان و ارائه راهنماییهای لازم به بیمار است، گفت: برنامه پرستار پیگیر با مشارکت ۱۶۷ پرستار از سه سال گذشته در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه در حال اجراست.