نشست رسانه‌ای نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رسانه‌ای نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار امروز برگزار شد.

یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی در این نشست گفت: شعر و داستان ثروت ملی ما ایرانیان در طول قرن‌ها تنها رسانه فرهنگ ساز و انتقال دهنده فرهنگ بوده و ارزشمندترین میراث معرفتی ایرانی و اسلامی ما در آینه شعر و داستان قابل مشاهده است.

وی افزود: یکی از بسترهایی که می‌شود در آن تمدن‌های ایرانی بهش پرداخته شود شعر است. شعر در جریان مبارزات و پیروزی انقلاب اولین هنری بود که صاحب تشکل شد و اولین سکوی هنر انقلاب قرار گرفت و در طول سال‌های مبارزه و دفاع مقدس و تا اکنون همواره پرشور و پرطنین در میدان بوده است.

سلیمانی تاکید کرد: شعرهای حماسی بسیار نقش آفرینی می‌کنند در تبیین واقعیت‌هایی که واقعاً وجود داشته است.

معاون فرهنگی و آموزشی اظهار کرد: معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعتقاد راسخ به نقش چشم گیر شعر و داستان در انتقال فرهنگ غنی و گران بهای ایثار در نظر دارد با بهره بردن از پشتوانه‌ی عظیم ادبی و دینی و همچنین استفاده از ظرفیت جامعه هنری، نهمین کنگره شعر و داستان ایثار را با دعوت از فرهیختگان، شاعران گران قدر متعهد به ارزش‌های الهی و انسانی برگزار کنند.

وی گفت: این کنگره در دوره‌های ششم و هشتم به میزبانی استان فارس برگزار شده است. تعداد آثار دوره گذشته بیش از ۳ هزار اثر بوده که ۲ هزار و ۴۶ اثر به مرحله داوری راه یافته است. دو بخش اصلی کنگره در این دوره شعر و داستان است که در هر دو بخش به آحاد جامعه و همچنین جامعه ایثارگری توجه شده است و همچنین بخش داستان، امسال به کنگره اضافه شده است.

سلیمانی مطرح کرد: فراخوان این کنگره در تاریخ ۲۴ مهر ماه به صورت گسترده از طریق رسانه‌های مجازی و مکتوب منتشر شده و علاقه مندان در حال ارسال آثار خود به دبیرخانه کنگره هستند. تا کنون بیش از ۵۰۰ اثر به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

وی در پایان گفت: برای اولین بار همزمان با دریافت آثار شب شعرهایی نیز در استان فارس، تهران، گیلان، خراسان رضوی و اصفهان برگزار خواهد شد. ۴ کارگاه حضوری و ۲ کارگاه آنلاین در زمینه داستان و شعر با حضور اساتید مطرح کشوری برگزار می‌شود.