محسن خاکزاد کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه از سال ۱۹۴۸ که صهیونیستها فلسطین را به اشغال خود در آوردند، تا سالها جوانان ساکن در قبله اول مسلمین با سنگ و چند نمونه سلاح سبک به مصاف با متصرف میرفتند، اظهار داشت: آن جوانان امروز، رشد علمی و نظامی کردند، گردانهای مختلف و سپس جبهه مقاومت شکل گرفت تا حدی که در عملیاتها هم با خون و هم با مبارزهی مدام، همواره پیروز میدان بودند.
وی افزود: قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ چندین بار رژیم غاصب به منطقههای فلسطین حمله کرده بود و حماس نیز هشدارهای پی در پی داد تا اینکه در ۷ اکتبر سال گذشته مصادف با ۱۵ مهرماه، جبهه حماس حمله حیرتآوری را علیه پادگان تروریستی آمریکا (اسرائیل) آغاز کرد که به طوفان الاقصی مشهور شد.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در این هجمه که البته جنبه دفاع از فلسطین و مناطق اشغالی بود، رشادتهای بینظیری از خود نشان دادند و اسرائیل در یک بررسی تاکتیکی متوجه شد که به تنهایی نمیتواند در مقابل جبهه حماس ایستادگی کند بنابراین از ارباب خود آمریکا درخواست کمک کرد و آمریکا نیز برای اینکه به اهداف خود در غرب آسیا دست یابد، از هیچ کمکی دریغ نکرد.
خاکزاد ادامه داد: چند ماه که از حماسه طوفان الاقصی گذشت و به این نتیجه رسیدند که آمریکا نیز به تنهایی نمیتواند به کمک اسرائیل با حماس مقابله کنند و تصمیم گرفتند یک ائتلاف شکل دهند که کشورهایی بهصورت مستقیم مانند انگلستان، فرانسه و آلمان و چند کشور هم بهصورت غیر مستقیم به یاریشان قیام کنند.
وی عنوان کرد: اسرائیل برای ادامه جنگ نیاز به تجهیزات نظامی از طریق آسمان و دریا داشت که مبارزان یمن وارد عمل شده و توانستند آبراههای منتهی به اسرائیل را نا امن و تعداد زیادی از کشتیهایی که حامل مواد مورد نیاز برای صهیونیستها بودند را از حرکت باز دارند و تدریجاً تنگه بابالمندب را در اختیار کامل خویش گرفته و عرصههای دریایی را برای رژیم کودککش تنگ و تنگتر کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: رژیم غاصب که از رویارویی با رزمندگان حماس هراس داشت و اقدام به حملات هوایی به اماکن عمومی و بیمارستانها و مدارس و… کرد تا بتواند خسارتهای سیاسی خود را در سطح منطقه و جهان با حملات هوایی و پهپادی جبران کند.
اسرائیل از طوفان الاقصی شکست ترمیم ناپذیر متحمل شد
وی گفت: اسرائیل از طوفان الاقصی شکست ترمیمناپذیر متحمل شد و حال برای کشاندن اذهان منطقه به سوی خود، با ایران اسلامی نیز به مخاصمه برخاسته است.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: دشمن که در وعده صادق اول، سعی کرد که حملات موشکی ایران را بی اثر جلوه دهد اما در وعده صادق دو نتوانست از پوشش خبری جهان بگریزد و مجبور به اعترافِ قدرت دفاعی ایران شد و با اینکه به اذعان شبکههای منطقهای و جهانی ۹۰ درصد موشکها به هدف اصابت کرده بودند اما ایران هنوز این تجهیزات را تقریباً معمولی دانسته و شکست مفتضحانه گنبد آهنین را از بیکفایتی دشمن در بروز بودن آن تلقی کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه تاکید داشت: رژیم غاصب در یک محاسبه غلط خود را محک زد تا توانایی ایران را سنجش کند اما نمیدانست که ایران سال ۶۱ با تکیه به سلاح ایمان به تمام قدرتهای بازدارندگی دست یافت.
خاکزاد در پایان با اشاره به اینکه هیچ قدرتی را یارای تعرض به هویت و خاک ایران اسلامی نیست، گفت: با توجه به بیانات رهبر حکیم، باید اقتدار ایران قوی را به جهان استکبار فهماند.