در طول یک سالی که از عملیات طوفان الاقصی سپری می شود، رژیم صهیونیستی متحمل خسارت های فراوانی در مواجهه با جبهه یکپارچه مقاومت در منطقه، شده است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: در ارتباط با عملیات نظامی نیروهای حماس علیه اشغالگران صهیونیست که با نام طوفان الاقصی و در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در راستای کشتار فلسطینیان و هَتْک حرمت مسجد الاقصی انجام شد، نکاتی مطرح است.

تاریخ چهارهزارساله «واحه» یا وادی غزه یعنی از زمان عهد عتیق، روشن می‌سازد که این باریکه تقریباً همیشه نقشی تعیین کننده در پویش‌های سیاسی منطقه بر سر مذهب و قدرت نظامی داشته است. از زمان قیمومیت بریتانیا در اوایل قرن بیستم، این باریکه به منزله قلب ملی گرایی فلسطینیان محسوب می‌شد. از طرفی غزه، مدیترانه را به شمال آفریقا و شامات متصل می‌کند و آنچه در حال حاضر خصوصاً در ۱۷ سال گذشته در غزه شکل گرفته، علی رغم حصر و تحریم، عامل اصلی بر هم زدن نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی قلمداد می‌شود و این بدین معنی است که دولت جعلی اسرائیل به قطع و یقین به غزه حمله خواهد کرد؛ چرا که این باریکه و مقاومت حماس به هر نحو مانع اجرای اقدامات شوم یهودیان تندرو می‌شدند.

از طرف دیگر، حماس تونل‌های خود را کامل کرده و در وضعیت لجستیکی مناسبی قرار گرفته بود، به طوری که تا پیش از این، حماس هیچ گاه به این میزان از آمادگی نرسیده بود. آنها که متوجه نقشه شوم دولت افراطی یهودی شده بودند، با برنامه ریزی و طراحی داخلی، تصمیم به انجام عملیات ۷ اکتبر گرفتند.

اکنون پس از گذشت یک سال از این عملیات، با وجود شهادت بزرگمردانی چون اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، یحیی السنوار و سردارانی مانند نیلفروشان و زاهدی و دیگر فرماندهان بزرگ ایرانی، لبنانی و فلسطینی، آنچه شاهد هستیم، بازگشت رژیم جعلی اسرائیل به ۷۰ سال گذشته و نزاع و جنگ بر سر موجودیت این رژیم است.

پیشامد های نبرد طوفان الاقصی برای جبهه مقاومت

۱. ترور ناجوانمردانه و بزدلانه رهبران و فرماندهان جبهه مقاومت.

۲. تخریب راه‌های مواصلاتی در غزه، کرانه باختری، لبنان و سوریه.

۳. قتل عام و شهادت هزاران فلسطینی.

۴. ویرانی‌های گسترده و تخریب خانه‌ها و ساختمان‌های بلند.

۵. تخریب بیمارستان‌ها و ممانعت از ارسال کمک‌های بشر دوستانه و قتل عام کادر پزشکی.

۶. حمله به خبرگزاری‌ها و کشتن صدها خبرنگار.

۷. تخریب زیر ساخت‌های اقتصادی و منابع حیاتی همچون برق و آب آشامیدنی، باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی.

۸. تخریب مساجد و مدارس.

خسارات رژیم اسرائیل در نبرد طوفان الاقصی و تبعات آن

۱. حملات موشکی و بی سابقه ایران، حزب الله، یمن، عراق و حماس به مراکز نظامی از جمله پادگان‌ها، فرودگاه‌ها، کشتی‌ها و بنادر اراضی اشغالی و تحمیل خسارت‌های هنگفت به صهیونیست‌ها.

۲. ضرر چند میلیارد دلاری در صنعت گردشگری.

۳. مهاجرت معکوس و فرار شهرک نشینان ساکن سرزمین‌های اشغالی به دیگر کشورها که در واقع عاملی مهم در سقوط مشروعیت رژیم صهیونیستی است.

۴. تخلیه بسیاری از شهرک‌های شمالی و عدم تمایل شهرک نشینان به بازگشت از ترس حملات حزب‌الله لبنان.

۵. فلج شدن بخش‌های مهمی از قدرت امنیتی و آسیب گسترده به سازمان‌های مخوف و مخفی رژیم صهیونیستی از جمله موساد و ۸۲۰۰.

۶. محکومیت سیاسی توسط اکثر کشورهای جهان، به طوری که برای اولین بار در زمان نطق نتانیاهو در سازمان ملل، بسیاری از کشورها سالن را ترک کردند.

۷. اعتراضات و راهپیمایی‌های بی سابقه جهانی علیه جنایات رژیم کودک کش.

۸. آشنایی بیشتر مردم غیر مسلمان با اسلام و علاقه مندی به مطالعه قرآن به واسطه مظلومیت مردم فلسطین.

۹. ترس و وحشت فراوان در سرزمین‌های اشغالی و افزایش بیماری‌های روانی به واسطه حملات مقاومت و روشن بودن دائمی آژیر خطر.

۱۰. کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر از فرماندهان، افسران و نظامیان این رژیم منحوس.

۱۱. محکوم شدن رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه.

۱۲. تزلزل در ساختار اسرائیل و افزایش ناامیدی درباره آینده اسرائیل در میان سیاستمداران و ساکنان سرزمین‌های اشغالی.

۱۳. اختلاف گسترده بین سران رژیم و نظامیان رژیم اشغالگرو همچنین فرار و خودکشی نظامیان.

۱۴. حمله ایران و ضربه به سامانه‌های راداری که بیش از ۵۰۰ میلیون دلار ارزش داشت.

۱۵. خسارات سنگین به واسطه حمله هکرها به زیر ساخت‌های علمی، امنیتی و نظامی.

۱۶. عقب افتادن طرح عادی سازی روابط تل آویو با کشورهای عربی.

در یک جمع بندی کلی می‌توان گفت که رژیم صهیونیستی دو مسئله را نتوانست مورد هدف قرار دهد؛ اول: اُمید به پیروزی در میان مردم فلسطین و جبهه مقاومت. دوم: تفکر انقلابی و مقاومت در برابر ظلم و استکبار.

رژیم صهیونیستی در نبرد طوفان الاقصی مشروعیت خود را از دست داد

جنگ ناجوانمردانه این رژیم کودک کش باعث شد تا نسل جوان امروز در دنیا به شناخت مناسبی از خوی وحشی گری رژیم اسرائیل و ظلمی که به مردم فلسطین روا کرده است، برسد و با برپایی راهپیمایی‌ها اعتراض خود را اعلام نماید. از طرفی بخشی از جوانان دنیا مسلمان شدند و تعداد قابل ملاحظه‌ای علاقه مندی خود را به خواندن قرآن و تحقیق در مورد آن ابراز نمودند. این جنگ همچنین محبوبیت بیشتر ایران، حزب الله، مقاومت یمن، عراق و حتی بحرین را در پی داشت.

به دنبال این جنگ، ایران نحوه عملکرد آمریکا در مواقع اضطراری، نقش و عملکرد نظامی کشورهای عربی مرتجع و خائن را محک زد و برآورد دقیق‌تری از سلاح‌های موجود در رژیم جعلی اسرائیل به دست آورد. این در حالی است که کشورهای مرتجع و وابسته به قدرت‌های استکباری که با ایران علی الخصوص در حوزه خلیج فارس هم مرز هستند نیز نگرش بهتری نسبت به توانایی و قدرت دفاعی و هجومی ایران یافتند.

و فصل الخطاب این مبارزه نیز تبیین مفهوم شجاعت برای جهانیان با برپایی نماز جمعه توسط مقام معظم رهبری در جمعه نصر بود آن هم در حالی که نتانیاهو در زمان حمله ایران، در زیرزمین مخفی شده بود.

مرتضی عظیمی