به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الله عباسیان در سخنانی، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته، این است که جاذبههای پر بازدید و گردشگرپذیر، ساماندهی شوند بهطوری که خدماتدهی این جاذبهها به بخش خصوصی واگذار شود.
وی تصریح کرد: بر همین اساس طبق برنامهریزی که انجام شده، خدماتدهی ۲۳ جاذبه گردشگری در استان به بخش خصوصی واگذار خواهد شد که اولویت واگذاری با دهیاریها، شوراهای روستا و یا تعاون روستایی است که اگر این افراد آمادگی لازم را نداشتند، در نهایت به بخش خصوصی و شرکتها واگذار میشود.
معاون اداره کل میراثفرهنگی لرستان، بیان کرد: واگذاری خدماتدهی این تعداد جاذبه گردشگری به این صورت است که برای ورود گردشگران به هر یک از جاذبهها، مبلغی را بهعنوان ورودی دریافت میکنند و سپس بهازای دریافت این هزینه، به گردشگران خدمات لازم را ارائه میدهند.
عباسیان، یادآور شد: در راستای این واگذاری باید علاوه بر خدمات لازم که ارائه میشود، در مناطقی که آب وجود دارد باید علائم هشداردهنده نصب شود و در مجموع خدماتی ارائه گردد که گردشگران بتوانند با حضور در این جاذبهها از امکانات هم استفاده کنند.
وی عنوان کرد: برای ساماندهی جاذبههای گردشگری با محیطزیست و منابع طبیعی هم جلساتی برگزار خواهد شد که این کار ساماندهی جاذبههای گردشگری به بهترین شکل ممکن انجام شود.
معاون اداره کل میراثفرهنگی لرستان با اشاره به اینکه امکاناتی در روستاهای هدف گردشگری نیز قرار داده شده است، گفت: باتوجهبه اینکه در استان ۱۲ روستای هدف گردشگری وجود دارد، امکانات لازم در این روستاها قرار داده شد تا گردشگران بتوانند از آنها استفاده کنند.