به گزارش خبرنگار مهر، غلامعباس کیانی، مدیرکل اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران در نشست خبری با اشاره به اینکه همه مردم مظلوم غزه سرداران راه مقاومت محسوب میشوند و شهادت آنان به ثمر خواهد نشست، گفت: در کربلا و دفاع مقدس ثمره خون در پیروزی را داشتهایم.
وی با اشاره به اهمیت توجه به امور ایثارگران و تکریم از خانواده ایثارگران گفت: همچنین انتقال فرهنگ مانند فرهنگ ایثار نیز یکی از عرصههای فعالیت در اداره کل ایثارگران شهرداری تهران است.
مدیرکل اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران ادامه داد: مقاومت عامل ماندن هر تمدن و جامعهای است همچنین هزینه مقاومت کمتر از سازش با دشمن است و تاریخ این مسأله را ثابت کرده است.
کیانی درباره برگزاری دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت اظهارداشت: ایثار و مقاومت و شهادت در آینه ۸ سال دفاع مقدس، مقاومت در آینه ایثار مادران شهدا، پاسداشت خانواده شهدا و ایثارگران، پاسداشت شهید رئیسی و شهدای خدمت، پاسداشت شهید اسماعیل هنیه و شهدای مقاومت فلسطین همچنین مقاومت فلسطین در آینه طوفان الاقصی از بخشهای اصلی دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت است.
وی بیان داشت: همچنین بخش ویژه این کنگره شامل موضوعات شهید سید حسن نصرالله، شهید یحیی السنوار و کودکانه غزه است.
کیایی بیان داشت: مهلت ارسال آثار دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت همچنین روایت پایداری، ۱۰ آبان تا ۱۰ آذرماه سال جاری با ارسال به در بله و ایتا به آدرس مربوطه است.
وی خاطرنشان کرد: زبان هنر زبان مشترک جهانی است، فهم متقابل ایجاد میکند و زبان فرهنگ بسیار اثرگذار است و دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت (روایت پایداری) نیز بر همین اساس برگزار میشود.
مدیرکل اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران درباره جوایز کنگره توضیح داد: برای بخش شعر به مقام اول ۱۲ میلیون تومان، مقام دوم ۱۰ میلیون تومان و مقام سوم ۸ میلیون تعلق خواهد گرفت. همچنین در بخش داستان به نفرات اول تا سوم به ترتیب ۱۰، ۸ و ۶ میلیون تومان اهدا میشود. علاوه بر این در بخش دلنوشته به سه اثر برتر ۳ میلیون تومان کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا میشود.
کیانی بیان کرد: عناصر حماسه و روایت، مضامین برتری هستند که برای داوران از اهمیت بیشتری برخوردار است. همچنین از شاعران و اساتید برتر ادبی در بخش داوری استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل اداره کل امور ایثارگران شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درباره تبدیل وضعیت ایثارگران در شهرداری تهران نیز گفت: بعد از تصویب قانون تبدیل وضعیت، شهرداری تهران با دستور مؤکد شهردار تهران، پیشروترین سازمان و مؤسسه در بین کلیه وزارتخانهها و مؤسسات بود و حتی نیروهای حجمی نیز در این موضوع گنجانده شدند. در این مجموعه حدود ۵۰۰ تن از فرزندان شهید مشغول به کار هستند و حتی سه نفر از شهرداران مناطق از فرزندان شهدا هستند. حدود ۶ هزار تبدیل وضعیت داشتیم که اکثر آنها قطعی شده و تعدادی نیز در مرحله تکمیل پرونده هستند.
همچنین در پایان این نشست، از پوستر دومین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار و مقاومت رونمایی شد.