به گزارش خبرنگار مهر، عضو شورای اسلامی شهر همدان در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا با موضوع احداث پردیس تخصصی کودک و نوجوان و استفاده از پردهنویسی به جای بنرهای موجود در سطح شهر به ظرفیتهای شهرداری برای اختصاص به اجرای برنامهها در حوزه کودک و نوجوان پرداخت و اظهار کرد: اکنون در تعدادی از پارکها و فرهنگسراها این ظرفیت وجود دارد.
مهدی حیدری با اشاره به همکاری موفق شهرداری و حوزه هنری در طراحی و اجرای برنامهها، تصریح کرد: این تجربه موفق با اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی نیز محقق شده است.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه کودک و نوجوان الگوهای تربیتی باید ایرانی اسلامی و متفاوت از الگوهای غربی باشد، ادامه داد: الگوهای غربی کودکان و نوجوانان ما را به سمت اهداف خاصی مد نظر جامعه غرب، سند ۲۰۳۰ و گسستهای عجیب و غریب اجتماعی هدایت میکند.
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: ما در فرهنگ دینی، بسیار متفاوت از جامعه غرب هستیم و شهر دوستدار کودک ایرانی اسلامی با اروپایی باید متفاوت باشد.
حیدری با بیان اینکه متأسفانه طی سالهای اخیر در حوزه کودک و نوجوان دچار نوعی ظاهرگرایی و قشری گری شدهایم، یادآور شد: این نکته باید مد نظر باشد که کودک و نوجوان ما در فضای تربیتی پیوسته تربیت میشود و پرورش فکر کودک و نوجوان، نیازمند تربیت جریان مدار و پیوسته است.
وی با تأکید بر اینکه فضای تربیتی تخصصی کودک و نوجوان میتواند در فرهنگسراهای شهرداری رشد کند، اظهار کرد: این قشر باید با این فضا ارتباط مستمر داشته باشند.
این عضو شورای اسلامی شهر همدان در ادامه گفت: در این حوزه یک نیاز انباشته وجود دارد که گاهی این نیازها در مسیرهای دیگری به جز اهداف و برنامههای تربیت اسلامی برآورده شده و موجب بروز آسیبهای اجتماعی در میان کودکان و نوجوانان میشود.
حیدری در ادامه با تأکید بر اینکه کار مشترک در حوزه کودک و نوجوان را متوقف به تأمین زمین برای ایجاد پردیس تخصصی نکنیم، بیان کرد: این مهم میتواند یک سرفصل از اقدامات برنامهریزی شده باشد و در کنار آن از ظرفیتهای موجود نیز استفاده شود.