کرمان_ مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان گفت: بیش از ۱۰ هزار خادم یار رضوی در استان کرمان به عشق حضرت رضا علیه السلام در حال خدمت رسانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید کاظمی، پیش از ظهر پنجشنبه در نخستین نشست هیئت اندیشه ورز کانون‌های خدمت رضوی با تعدادی از مدیران ارشد استان کرمان که در محل دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان تشکیل شد با اشاره به پیشینه شکل گیری کانون‌های خدمت رضوی اظهار داشت: حدود ۸ سال پیش نهال مجموعه خادم یاری در مشهد مقدس با حضور شهید دکتر رئیسی کاشته شد و به همت ایشان این نهاد خدمت رسانی به مردم از محدوده حرم مطهر رضوی به کل سرزمین جغرافیایی ایران و اخیراً نیز به خارج از مرزهای ایران گسترش یافته است؛ به گونه‌ای که در حال حاضر با همت مجموعه آستان قدس رضوی مرکزی به منظور خدمت رسانی به آوارگان لبنانی تشکیل شده است.

وی تعداد خادم یاران رضوی استان کرمان را بالغ بر ۱۰ هزار نفر برشمرد و افزود: از این تعداد ۵ هزار خادم یار در عرصه عمومی، ۳ هزار خادم یار در بحث تخصصی و حدود ۱۵۰۰ یاور رضوی بدون کوچک‌ترین چشمداشت ریالی و تنها به عشق حضرت رضا علیه السلام در حال خدمت رسانی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی هستند.

وی خطاب به مدیران دستگاه اجرایی استان گفت: نشست امروز اولین جلسه اندیشه ورزی کانون خدمت رسانی رضوی با مدیران استانی است، لذا ضمن قدردانی از حضور دلگرم کننده مدیران استان در این جلسه اعلام می‌داریم نهاد خادم یاری آمادگی دارد تا با همه بزرگواران چه کسانی که پیش از این خدمت رسانی در چارچوب نهاد خادم یاری را دنبال نموده و خود نیز خادم یار شده اند و چه مدیرانی که به هر نحو حاضر به همکاری با نهاد خادم یاری می‌باشند؛ در عرصه‌های مختلف خدمت رسانی به مردم همکاری کند.

مدیر کانون‌های رضوی استان کرمان هدف از این نشست را برقراری ارتباط دو جانبه میان نهاد خادم یاری با مجموعه ادارات و سازمان‌هایی عنوان کرد که به شکل ذاتی و ابلاغی متولی اصلی خدمت رسانی در جامعه هستند.

کاظمی، افزود: اگر حمایت و همکاری مدیران استانی از برنامه‌های نهاد خادم یاری صورت گیرد، خدمت رسانی به جامعه مؤثرتر خواهد بود.

وی گفت: در بسیاری از مشکلات و مسائلی که در طی انقلاب و جنگ تحمیلی و همچنین سال‌های پس از انقلاب در ایران وجود داشته است، حضور به موقع و مؤثر نهادهای مردمی توانسته است نقش مؤثر و کارآمدی را ایفا کند.

کاظمی برنامه‌های کانون‌های خدمت رسانی رضوی را در پانزده قالب اعلام کرد و افزود: در ذیل هر یک از این عناوین پانزده گانه، زیر مجموعه‌هایی نیز پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: اعزام زائر اولی‌ها به مشهد مقدس، کمک به تأمین هزینه‌های درمانی برای خانواده‌های نیازمند، اشتغال زایی و مهارت آموزی نیروی انسانی، برگزاری برنامه‌های فرهنگی به منظور ترویج سیره ائمه معصومین سلام ا… علیهم، تکریم خانواده و جوانی جمعیت، برنامه ریزی برای نوجوانان که در مرکز هدف دشمن قرار دارند با عنوان «فرزندان رضوی»، شرکت در پروژه‌های عمرانی و مسکن سازی، ارائه برنامه‌های آموزشی و کمک آموزشی در مناطق محروم، آزادی زندانیان نیازمند، اهدا کمک‌های معیشتی، و حمایت از ایتام و کودکان بدسرپرست از جمله عرصه‌هایی است که خادم یاران رضوی در آنها به ارائه خدمت می‌پردازند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمان ارزش ریالی خدماتی که توسط خادم یاران سراسر استان در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱و ۱۴۰۲ به مردم ارائه شده است را به ترتیب ۳۷ میلیارد، ۵۷ میلیارد و ۱۷۱ میلیارد تومان اعلام کرد و خطاب به مدیران اجرایی استان گفت: درخواستی که از مدیران ارشد استان داریم این است که از این ظرفیت ده هزار نفری خادم یاری سراسر استان به منظور کمک در برنامه‌هایی که ذاتی و ابلاغی دستگاه مطبوع شما هستند استفاده نمائید.

کاظمی، ساخت و راه اندازی چایخانه‌های رضوی در استان کرمان را به عنوان یکی از نمادهای حرم حضرت رضا علیه السلام برشمرد و گفت: خوشبختانه اولین چایخانه ای که در کشور ساخته شد و با حضور معاون وزیر نیز افتتاح شد، چایخانه رضوی در دانشگاه ولی عصر رفسنجان بود که نقش مهم و مؤثری در ارتقا وضعیت فرهنگی دانشگاه داشته است.

وی تعداد کل چایخانه‌های رضوی ساخته شده در کل استان کرمان را ۸ عدد اعلام کرد و اظهار داشت ۹ چایخانه دیگر نیز در حال ساخت می‌باشد و عملیات اولیه ساخت ۱۵ چایخانه دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسند.