به گزارش خبرنگار مهر، پیروز قادری بعد از ظهر شنبه در جلسه هماهنگی ستاد اجرایی بزرگداشت هفته کتاب در استان، افزود: سی ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران که از ۲۳ لغایت ۳۰ آبان ماه سال ۱۴۰۳ در استان آذربایجانغربی همزمان با کل کشور با اجرای برنامههای متنوع در حوزه کتاب و کتابخوانی برگزار خواهد شد.
وی افزود: این برنامهها با اهداف توجه به روستاها، بهرهگیری از تمام ظرفیتهای شهرها از جمله نهادها و ادارات مختلف و توجه ویژه به مساجد، تمرکز ویژه بر برنامههای ترویجی مرتبط با کودکان، توجه به خادمان کتاب و اهالی قلم با هدف تکریم از ایشان برگزار خواهد شد.
قادری ادامه داد: توجه به مردم محور فعالیتهای کتاب و کتابخوانی از دیگر اهداف هفته کتاب است و تقدیر از ناشران فعال، بازدید از کتابفروشیها، اهدای کتاب به مدارس روستایی از دیگر برنامههای پیشبینی شده برای این هفته است.
۴۵۰ برنامه به مناسبت هفته کتاب در آذربایجان غربی برگزار میشود
سیامک محمدپور نیز در این جلسه افزود: همچنین همزمان با هفته کتاب نمایشگاه کتاب با پنج هزار نسخه کتاب در موضوع و گروههای سنی مختلف برپا میشود.
وی اظهارکرد: همچنین افتتاح کتابخانه علامه دهخدا، انعقاد تفاهم نامه با صدا و سیمای استان، راه اندازی کتابخانه سیار عمومی، اعزام کاروانهای کتابخوانی به مناطق کم برخوردار و روستاهایی با جمعیت بالا از جمله برنامههای سی و دومین دوره هفته کتاب است.
محمدپور ادامه داد: علاوه بر این غبارروبی مزار شهدا، برپایی میز خدمت، اجرای جنگ کتابخوانی و بازگشایی کتابخانه علمی از دیگر برنامههای این هفته است.
باید موضوع کتاب آسیبشناسی شود
مدیر روابط عمومی نهاد کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی گفت: همچنین برنامه گعده نیز در این هفته با برگزاری سلسله نشستهایی با مسؤولین که اقدام به خاطره گویی میکنند از برنامههایی دیگری است که اجرا خواهد شد.
وی نشستهای کتابخوانی، نمایشنامه خوانی، برگزاری کارگاههای علمی و آموزشی، بازدیدهای مدارس از کتابخانه ها، عضویت رایگان در کتابخانه ها، بخشش جریمه دیرکرد امانت کتاب، برپایی نمایشگاههای موضوعی و حضور کاروانهای کتابخوانی در تمامی شهرستانها از جمله برنامههای سی و دومین دوره هفته کتاب است.
رئیس خانه مطبوعات استان آذربایجانغربی نیز در این جلسه گفت: ابتدا باید موضوع کتاب آسیبشناسی شود و لازم است برنامههای جامعی برای توسعه خواندن و ارتقای مطالعه در جامعه طراحی و اجرا شود.
یوسف پیربداقی افزود: ما مسئولانی داریم که متن سخنرانی خود را از روی موبایل میخوانند و حتی این موضوع یکی از عوامل ضد ترویج قلم و کتابخوانی است.