داوران و آثار پذیرفته شده بخش «ایده و تجربه» سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره، در بخش «ایده و تجربه» سید مصطفی فاطمی، حسین شیخ‌الاسلامی، فاطمه داوری، جبرئیل نوکنده و پروین ثقه‌الاسلام به عنوان اعضای هیئت داوران، آثار راه‌یافته به بخش «ایده و تجربه» را در سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی داوری می‌کنند.

از میان آثار رسیده به بخش «ایده»، ۱۱ ایده «شیراز نگین گردشگری علمی جهان»، «اسپیکرهای سرامیکی»، «معرفی شخصیت»، «جفی اولین عروسک جهانگرد ثبت شده ایرانی»، «طراحی مبتنی بر نیاز در راستای بسته‌بندی، حمل و نقل، ذخیره و انبارش استخوان‌های انسانی حاصل از کاوش‌های باستان‌شناسی»، «بازسازی سه‌بعدی در مطالعات باستان‌شناسی (مطالعه موردی شهرسوخته)»، «سامانه عرضه و تقاضا»، «تلنت بین‌المللی قصه‌پردازان»، «ثبت ضرب‌المثل‌های سعدی در فهرست آثار ناملموس ملی و جهانی»، «مستند آس باد» و «بازیخانه ایرانی» برای رقابت در جشنواره امسال پذیرفته شدند.

همچنین از مجموع آثار رسیده به بخش «تجربه»، ۱۰ تجربه «مدرسه‌مان - باستان‌شناسی و میراث‌فرهنگی»، «سامانه موزه‌ها برای نابینایان»، «خانه کنار»، «رووار»، «تجربه طراحیِ مسکن بومی با مردم در منظر فرهنگی میمند»، «رسانه مردمی ثبت جهانی خرم‌آباد»، «دریچه‌ای نو به مطالعات روستایی؛ روایت محورها و روش‌ها»، «باززنده‌سازی سوغات فرهنگی آروسک‌های بومی ایران (اقتصاد هویت‌بنیان)»، «رندو»، «تولیدات چند رسانه‌ای معرفی تمدن ایران»، و «توریسم فیلم» برای حضور در جشنواره انتخاب شدند.

نتایج داوری بخش «ایده و تجربه» جشنواره ۱۵ آبان ماه در مراسم افتتاحیه اعلام خواهد شد. مدیریت بخش «ایده و تجربه» را فاطمه داوری بر عهده داشته‌ است.

سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی با شعار «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» به دبیری علیرضا تابش از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به میزبانی استانداری فارس ۱۵ تا ۱۸ آبان‌ در شیراز برگزار می‌شود.