مجید کیمیاییپور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این نمایش به حوزه محیط زیست میپردازد و ابزاری که در نمایش استفاده شده برگرفته از عنصر چوب است.
وی درباره قصه نمایش شرح داد: "پدر چوب" داستان خواهر و برادری است که پدرشان نجار است و تصمیم میگیرند با چوبهای دور ریز مغازه پدر نمایشی را اجرا کنند و با آنها عروسک بسازند.
کیمیاییپور ادامه داد: دختر داستان، تصمیم میگیرد درختانی که پشت پنجره اتاقش هست را نقاشی کند و هر بار نقاشی را پاره میکند و دور میاندازد و یک درخت از پشت پنجره جدا میشود و در نهایت از این رفتارش پشیمان میشود و تصمیم میگیرد برای اشتباهی که انجام داده چند نهال بکارد و روند رفتاری خود را اصلاح کند.
وی با اشاره به اینکه نمایش "پدر چوب" در بخش خردسال جشنواره به نمایش درآمده است، افزود: در این نوع از نمایش، خردسال باید همراه خانواده از نمایش لذت ببرد.
کیمیاییپور اضافه کرد: کار کردن در حوزه تئاتر خردسال، حرکت روی لبه تیغ است چراکه باید بهداشت رفتاری، بهداشت حرکات و تمام مواردی که در بُعد روانشناسی و جامعه شناسی کودک اهمیت دارد لحاظ شود.
این نویسنده اصفهانی با بیان اینکه انتقال پیام نمایش به خردسالان نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: مطالب در حافظه بلندمدت خردسال میماند و بازخورد پیام نمایش در رفتار اجتماعی او نمایان خواهد شد.
وی تصریح کرد: بسیاری از رفتارهایی که میخواهیم در جامعه اصلاح یا نهادینه شود باید از دوران خردسالی و در آموزش و پرورش پایهگذاری شود به همین دلیل تئاتر خردسال از اهمیت بالایی برخوردار است.