محمد حسن افشار در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: 15 واحد فعال تولیدی قارچ در شهرستان شهریار فعالیت می کنند و بیش از 50 درصد قارچ کشور در شهریار تولید می شود اما عدم وجود یک پایانه توزیع و سرمایه گذاری ناکافی باعث مشکلاتی شده است که عرضه غیربهداشتی از جمله آنهاست.
وی افزود: 500 میلیارد ریال سرمایه گذاری در منطقه در زمینه تولید قارچ به شهرستان شهریار اختصاص یافته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: حدود دو هزار نفر به طور مستقیم و چهار هزار نفر به طور غیر مستقیم در تولید قارچ شهریار فعالیت می کنند که این کار علاوه بر اشتغال بسیاری از جوانان، به گردش مالی و سرمایه گذاری کمک می کند.
افشار بیان داشت: اگر سرمایه گذاری تولید قارچ در شهریار دچار مشکل شود به طور مستقیم و غیر مستقیم در وضعیت تولید قارچ کشور اثر می گذارد.
همچنین رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ در مورد مشکلات تولید قارچ شهریار به مهر گفت: یکی از مشکلات پرورش قارچ در این شهرستان، قدیمی بودن واحدهای تولیدی در شهریار است که قدمت آنها بیش از 20 سال است و ماشین آلات نیز بسیار فرسوده هستند.
محمدرضا بخشی یادآور شد: بازده تولید قارچ در شهریار بسیار خوب است و با تغییر سیستمهای فرسوده و سرمایه گذاری جدید به وسیله بانکها علاوه بر حفظ این جایگاه باید بازده تولید افزایش یابد.
وی اعلام کرد: متوسط برداشت قارچ در واحد سطح در شهریار 20 کیلوگرم است که با افزایش امکانات و اعتبارات به 25 کیلوگرم نیز می رسد.
این مسئول ادامه داد: زمستان امسال به دلیل ابتدایی و فرسوده بودن سیستمها و یخ زدن شبکه آبی، تولید قارچ شهریار 25 درصد کاهش یافت.