حمیدرضا گوهری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی است و توجه به فرهنگ بحث مهم و دارای اهمیت است.
وی بیان کرد: توجه به فرهنگ عمومی در جامعه این است که بتوان اعتقادات و باور و فرهنگ و حتی خرافاتی که جزو فرهنگ عمومی به شمار میآید را با حفظ اصالت و توجه به ارزشمند بودن آنها پرورش داد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان اظهار کرد: توجه به بحث ظاهری در فرهنگ عمومی در لباس و معماری و نمادها و المانهای مخفی در لباس و معماری ما قرار دارد.
گوهری بیان کرد: امروزه شاهد لباسهای وارداتی هستیم که کلمات و المان و نشانهای روی آنها درج شده که نه تنها معنی آنها را نمیدانیم بلکه به احتمال زیاد یک نوع تهاجم نامحسوس در بخش فرهنگی است.
وی تصریح کرد: باورپذیرترین بخش فرهنگ عمومی ما احترام به بزرگترها است و اینکه ما تا چه حد احترام و حرمت برای بزرگان قائل هستم و قابل ستایش است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان عنوان کرد: کودکان در مدرسه، جامعه، خانواده و گروههای همسان به تصویرسازی و شکلگیری از بخش فرهنگ و باورها میرسند.
گوهری بیان کرد: کودکان آرام آرام ذهن و روحشان برای پذیرش فرهنگ با قرار گرفتن در این گروهها مهیا میشود.
وی افزود: ما دارای بخش فرهنگی عمیق و باورپذیر همراه با اعتقادات ارزشمندی هستیم که سر منشأ این عقاید مشترک دین اسلام بوده و انقلاب اسلامی نظم دهنده آن شده است.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان کردستان ادامه داد: کودکان شخصیت پذیر و ذهنی آماده دریافت هستند که مسؤلیت والدین و معلمها در تربیت آنها و شکل دادن ذهن آنها بسیار دارای اهمیت است.
گوهری گفت: تمام کودکی در حضور در کلاسهای متنوع و زیاد خلاصه نشده بلکه لازم است درس قرآن و درس زندگی و فرهنگ جامعه را به کودکان انتقال داد وگرنه حضور در کلاسهای متنوع تنها موجب تربیت بچهای غیرمتعهد میشود.
وی خاطرنشان کرد: با انتقال فرهنگ به کودکان موجب انتقال اخلاقیات میشویم.
گوهری عنوان کرد: در بخش فرهنگی لازم است که محتاطانه و با دقت نظر بیشتری در خصوص فرهنگ عمومی عمل کنیم.