به گزارش خبرگزاری مهر، علی نوری در دویست و هفدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری با ۱۰ دستور کار برگزار شد، اظهار کرد: حمایت از سرمایهگذاران و رفع موانع تولید جهت رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان یکی از اولویتهای دولت در کردستان است و تحقق این امر، مستلزم همکاری و مساعدت لازم دستگاههای اجرایی استان است.
وی افزود: مدیران اجرایی باید اهتمام ویژهای نسبت به تسهیل تولید و رفع موانع واحدهای تولیدی، خدماتی و گردشگری داشته باشند و مسیر جذب و پیشرفت سرمایهگذار را هموار کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی بدون هیچ حاشیهای در استان مشغول به کار بوده و زمینه اشتغال افراد زیادی را فراهم کردهاند نباید با سنگاندازی مانع فعالیت این واحدها شد.
نوری بر همکاری بانکها با تولیدکنندگان در استان تاکید و خاطر نشان کرد: همه دستگاههای اجرایی ظرف مدت ۱۰ روز آینده باید نتایج اجرای مصوبات کارگروه را گزارش دهند در غیر این صورت نسبت به عدم پاسخگویی به سازمان بازرسی کل استان معرفی خواهند شد.
در جلسه امروز با تلاش و تعامل اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان مشکل یکی از کارگاه دانهبندی شن و ماسه بعد از ۱۲ سال رفع و تعیین تکلیف شد.
همچنین امروز در این جلسه پرونده ۹ واحد تولیدی، خدماتی و گردشگری اعم از؛ پرورش شتر مرغ، مجتمع گردشگری، شرکت سیلوی گندم و … مطرح و تصمیماتی در خصوص رفع مشکلات این واحدها اتخاذ شد.
براساس گزارش ارائه شده در این جلسه، در ۲۱۶ جلسه گذشته این کارگروه هزار و ۹۵۲ پرونده مطرح شده است که منجر به تصویب سه هزار و ۴۴۲ مصوبه شده و ۷۴ درصد مصوبات این کارگروه تاکنون انجام شده است.
با اجرایی شدن مصوبات این کارگروه تاکنون اشتغال ۲۱ هزار و ۹۷۰ نفر تثبیت شده و با اجرای کامل این مصوبات میزان اشتغال تثبیت شده به ۲۳ هزار و ۸۸۸ نفر خواهد رسید.