به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، تورج دهقانی در آئین تکریم و معارفه مدیران سابق و جدید امور کالا و تدارکات و دو نفر از مجریان طرحهای توسعهای این شرکت، اجرای طرح ساماندهی کالا و انبارها را یک ضرورت برشمرد و گفت: بر اساس برآوردها، کالاهای باارزش بلااستفادهای که از اجرای طرحها باقی مانده است، با ارتقای زیرساختها، شناسایی و شناسنامهدار کردن این کالاها، بخشی از آنها بهمنظور تأمین نیازها بازیابی میشوند.
وی با اشاره به ضرورت تأمین بهینه کالاهای مرتبط با بخش پشتیبانی و عملیات اظهار کرد: این اقدامها سبب افزایش ضریب ایمنی و پایداری تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: با حمایت واقعی از ساخت داخل و تلاش برای رشد و ارتقای شرکتهای توانمند داخلی میتوانیم تنگناهای موجود در حوزه تأمین کالا و تدارکات را برطرف کنیم.
دهقانی با تأکید بر ضرورت شتاببخشی به توسعه میدانهای مشترک از جمله میدان راهبردی فرزاد که پیچیدگیهای فراوانی دارد، درباره طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درونمیدانی میدان مشترک پارس جنوبی نیز عنوان کرد: این طرح برای رفع بخشی از ناترازی گاز در کوتاهمدت تعریف شده که از پیشرفت مطلوبی برخوردار است و امیدواریم در زمانبندی تعیینشده به نتیجه برسد.
سعادت مهدوی، مدیر سابق امور کالا و تدارکات شرکت نفت و گاز پارس در این نشست اثربخشی سازمانی را از مهمترین رویکردهای کاری خود در دوره تصدی این مسئولیت برشمرد و ضمن آرزوی توفیق و موفقیت برای مدیریت جدید، از همکاران این مدیریت برای پیشبرد اهداف سازمان قدردانی کرد.
کرامتاله افخمی، سرپرست جدید امور کالا و تدارکات شرکت نفت و گاز پارس نیز به نقش حائز اهمیت کالا و تدارکات در دستیابی به مأموریتهای تعریفشده اشاره کرد و گفت: اگرچه محدودیتهای بینالمللی تنگناهایی را ایجاد کرده، اما با تلاش، همفکری و مشارکت همه همکاران، امکان تحول و گشایش در فعالیتها وجود دارد و میتوان با وفاق و همدلی گامهای مؤثری را در پیشبرد اهداف شرکت و خدمت به جامعه اسلامی برداشت.
حمیدرضا شفیعی مکوند، مجری سابق طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه اینفیل نیز شرکت نفت و گاز پارس را ویترین شرکت ملی نفت ایران خواند و اظهار کرد: طرحها و پروژههای کلان و ارزشمندی در این شرکت در حال اجراست که ثمرات آن سبب برخورداری بیشتر ملت شریف ایران از نعمت گاز میشود.
رضا غریبی، سرپرست طرح حفاری چاههای اینفیل نیز حفظ تولید و جبران ناترازی گاز کشور را از جمله مأموریتهای اصلی شرکت برشمرد و دستیابی به این هدف را نیازمند همکاری، مساعدت و همیاری تمام ارکان شرکت دانست.
علیرضا فیاضی، مجری سابق طرح توسعه میدان گازی فرزاد، به ارائه گزارشی از فعالیتهای انجامشده در این طرح طی دو سال اخیر پرداخت و ابراز امیدواری کرد فعالیتهای مرتبط با مهندسی پایه در دو بخش فراساحل و خشکی طرح بهزودی آغاز شود.
کیوان طریقتی، سرپرست جدید طرح توسعه میدان گازی فرزاد نیز اجرای این طرح توسعهای را دارای پیچیدگیها و ویژگیهای خاصی از جمله شرایط دما و فشاری مخزن و مواجهه با گاز ترش دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری همه ارکان سازمان، توسعه این میدان عملیاتی شود.
در پایان این آئین، از تلاشها و زحمات سعادت مهدوی، مدیر سابق امور کالا و تدارکات، حمیدرضا شفیعی مکوند، مجری سابق طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه اینفیل و علیرضا فیاضی، مجری سابق طرح توسعه میدان گازی فرزاد تقدیر شد و کرامتاله افخمی، بهعنوان سرپرست جدید امور کالا و تدارکات، رضا غریبی بهعنوان سرپرست طرح حفاری چاههای اینفیل و کیوان طریقتی بهعنوان سرپرست جدید طرح توسعه میدان گازی فرزاد معرفی شدند.