وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه ویژه خیرین مدرسه ساز گفت: خیرین توانستند با اقداماتشان بخشی از فرهنگ جامعه را بسازند. نقش آنها در عرصه آموزش و پرورش بسیار اثربخش است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه گردهمایی مدیران کل نوسازی استان‌های سراسر کشور که در محل سازمان نوسازی برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزشمند مدیران در تسهیل فرایند مسیر تعلیم و تربیت، بیان کرد: تمام خّیرانی که در این مسیر فعالند اسطوره‌ها و الگوهایی در تاریخ کشور به حساب می‌آیند.

وی ادامه داد: دست تمامی خیرین را می‌بوسم و امیدوارم که قدر تمامی این اسوه‌های اخلاق و ایثار را بدانیم.

به گفته وی؛ هیچ عملی در دنیا به اندازه تعلیم و تربیت و هدایت انسان‌ها ارزش ندارد. همانطور که نبی اسلام (ص) فرمودند فلسفه نبوت و بعثت هدایت انسان‌ها بوده است.

کاظمی با تاکید بر اینکه بالاترین نیاز انسان هدایت است، گفت: حضور در فضای تعلیم و تربیت یک نعمت است و باید تلاش کرد در این مسیر لحظه‌ای از پای ننشینیم.

وزیر آموزش و پرورش به مأموریت مهم سازمان نوسازی اشاره کرد و افزود: این سازمان مقدمات کار نظام تعلیم را در دست دارد. هر جا پرچمی از مدرسه سازی برافراشته می‌کنید بدانید که عشق به مردم، عشق به کشور، فراگیری علم و دانش را زنده می‌کنید.

وی ادامه داد: لذا به مدرسه به چشم فیزیکی آن نگاه نکنید به مدرسه با توجه به حضور انسان‌های بزرگی که در آنجا پرورش می‌یابند، توجه کنید.

کاظمی با اشاره به اینکه فرهنگ جامعه در مدرسه ساخته می‌شود، تصریح کرد: توسعه کشور از مدرسه آغاز می‌شود. برای دست یافتن به آبادانی و توسعه یک کشور مسیری جز مدرسه نداریم.

وی با اشاره به جایگاه ویژه خیرین مدرسه ساز در سراسر کشور تصریح کرد: نگاه من به خیرین، فراتر از مدرسه سازی است زیرا آینده کشور و فضای فعلی کشور نیز مرهون زحمات خیرین است.

کاظمی گفت: که خیرین بخش بزرگی از نظام تعلیم و تربیت هستند.

وی ادامه داد: خیرین توانستند با اقداماتشان بخشی از فرهنگ جامعه را بسازند. نقش آنها در عرصه آموزش و پرورش بسیار اثر بخش است.

کاظمی تاکید کرد: خیرین معلمان واقعی عالم و عامل جامعه هستند زیرا آنها با عمل نیکوکارانه کار تربیتی را در جامعه آموزش می‌دهند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: خیرین را باید به دانش‌آموزان و جامعه معرفی کرد تا هر چه بیشتر فرهنگ و معرفت خیرین اشاعه پیدا کند.

وی خطاب به مدیران استانی بر توجه به ظرفیت‌های استانی تاکید کرد و گفت: هر استانی ضمن توجه به ظرفیت‌ها، باید آنها را شناسایی کند. یکی از ظرفیت‌ها مولدسازی است.

کاظمی ادامه داد: شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی باید تکلیف و شاخص ارزیابی مدیران باشد.

در ابتدای جلسه؛ حاج اکبر ابراهیمی مشاور و نماینده وزیر در جامعه خیرین مدرسه ساز، حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی کشور و برخی از مدیران استانی این سازمان مباحث، دغدغه‌ها و گزارش‌هایی را ارائه دادند.