کاشان - رئیس دومین جشنواره ملی نقالی و روایتگری سیلک گفت: چشم انداز ما برای ترویج هنر نقالی گسترش آن به کشورهای خارجی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر رضوانیان شامگاه سه شنبه در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی نقالی و روایتگری سیلک که در خانه طباطبایی‌های کاشان برگزار شد، اظهار داشت: در برگزاری یک رویداد به خصوص رویداد هنری دو عنصر بسیار مهم است که اولی هنری است که عرضه می‌شود و دیگری مخاطبی است که برای دیدن آن هنر اقدام می‌کند.

وی با اشاره به اجرای پرشور نقالی‌ها توسط کودکان و نوجوانان ابراز داشت: این مهم باعث شده بود که مخاطبان هم ارتباط بسیار نزدیکی با نقالان بگیرند.

رئیس دومین جشنواره ملی نقالی و روایتگری سیلک با اشاره به اینکه هنرمندانی از تمام پهنای ایران زمین در این جشنواره حضور داشتند، تصریح کرد: اطمینان دارم با درک توانمندی و خلاقیت همدیگر می‌توانیم در برگزاری رویدادهایی اینچنینی موفقیت بیش از پیش داشته باشیم.

وی با اشاره به ورود بخش حاکمیتی در دومین جشنواره ملی نقالی و روایتگری گفت: بخش حاکمیتی یک سری توانمندی دارد و بخش خصوصی توانمندی دیگر و همپوشانی این دو بخش می‌تواند در برگزاری یک رویداد هنری و فرهنگی در سطح ملی مؤثر باشد.

رضوانیان با اشاره به ظرفیت‌های بالای کاشان در حوزه‌های مختلف گفت: باید هویت کاشان را دید و به آن اهمیت داد و یکی دیگر از پتانسیل‌های کاشان نیروی انسانی متخصص و ماهر است که شاید در کمتر شهری این حجم از نیروی ماهر و متخصص وجود داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری رویدادهای مختلف در طول سال در کاشان و لزوم معرفی کاشان به عنوان شهر رویدادها افزود: برگزاری جشنواره نقالی یکی از همین رویدادهای فرخنده است البته چشم انداز ما برای ترویج هنر نقالی در ادامه راه گسترش برگزاری این جشنواره به فراتر از مرزها و کشورهای خارجی است.

شایان ذکر است دومین جشنواره ملی نقالی و روایتگری با همکاری مشترک سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، مؤسسه فرهنگی گذر و خانه نقلی از ۱۲ تا ۱۵ آبانماه در کاشان برگزار شد.