اصفهان - رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به وفاق و همدلی در استان، تأکید کرد که با تلاش و اتحاد جمعی در پی ثبت جهانی صنایع دستی اصفهان هستیم تا این میراث تمدنی برای نسل‌های آینده حفظ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت ثبت جهانی هنر قلم‌زنی اصفهان، از برنامه‌ها و اقدامات صورت‌گرفته برای معرفی صنایع دستی اصفهان به جهان خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدیریت استان در تقویت هویت فرهنگی اصفهان گفت: «همه ارکان استان دست به دست هم داده‌اند تا اصفهان را به مرکز جهانی صنایع دستی تبدیل کنیم و از این میراث تمدنی محافظت نماییم.»

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: پس از انتصاب جمالی‌نژاد به عنوان استاندار اصفهان، زمینه وفاق و اتحاد میان گروه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در استان فراهم شد که این همبستگی می‌تواند پایه‌گذار تحولات مثبتی در حفظ و توسعه صنایع دستی اصفهان باشد.

وی با تأکید بر اهمیت تمدن و میراث فرهنگی اصفهان افزود: باید به این بیندیشیم که چه چیزی را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنیم. اگر بخواهیم صد سال بعد اصفهان را تحویل دهیم، آنچه از این شهر باقی خواهد ماند، هنرها، آثار فرهنگی و اجتماعی است که امروزه شاهد آن هستیم.

کشانی همچنین به جایگاه برجسته اصفهان در صنایع دستی اشاره کرد و گفت: اصفهان به‌عنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی، آثار و سبک‌های هنری خاصی همچون شعر، موسیقی و صنایع دستی بی‌نظیر دارد که این شهر را از دیگر نقاط متمایز می‌کند. این ویژگی‌ها ما را به حفاظت و توسعه این میراث برای نسل‌های آینده ملزم می‌کند.

وی تصریح کرد: تا کنون ۲۰ اثر صنایع دستی اصفهان در سطح ملی و چندین اثر مانند پارچه قلم‌کاری، کاشی هفت‌رنگ و میناکاری به‌صورت بین‌المللی ثبت شده‌اند. این چهارمین بار است که یک رشته صنایع دستی اصفهان در سطح جهانی ثبت می‌شود و تلاش می‌کنیم تا با همکاری اتحادیه صنایع دستی استان، سایر آثار را نیز به ثبت جهانی برسانیم.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت مدیریت استان و همت فعالان این حوزه، به آینده‌ای امیدوارکننده برای اصفهان و صنایع دستی آن فکر می‌کنیم؛ آینده‌ای که در آن اصفهان به‌عنوان میراث‌دار تمدن و هنر ایرانی به دنیا معرفی شود و جایگاه شایسته خود را در عرصه جهانی حفظ کند.