امیر علی عموزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بحث فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان قم جایگاه ویژهای دارد و به مثابه این جایگاه ویژه به اجرای برنامههای فرهنگی و هنری میپردازد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان اینکه بالغ بر ده هزار کتاب سالانه در این استان مجوز داده میشود، ابراز کرد: نزدیک به ۳۵/۵ درصد کاغذ کشور چه تولید داخلی و وارداتی در استان قم مصرف میشود و این استان بعد از تهران بیشترین ناشر را به خود اختصاص داده است.
عموزاده با بیان اینکه بیشترین چاپخانه بعد از تهران در استان قم مستقر است، گفت: بیشترین چاپ کتب دینی در قم صورت میگیرد و به گفته نهادهای معتبر و رسمی این استان بیشترین تولیدات رسانهای و محتوایی در ایران را به خود اختصاص داده است.
وی با تصریح بر اینکه بالغ بر ۱۰۰ کشور از دنیا با آماری نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر در استان قم حضور دارند، عنوان کرد: گردشگران و ساکنانی از کشورهای اروپایی، آسیایی و آفریقایی در استان قم حضور دارند که این فرصتی برای معرفی فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان کرد: استان در حوزه هنری به عنوان یک پایگاه اجتهادی، علمی، توحیدی و تمدنی در قم معرفی شده و این کفران نعمت است که در برنامههای هنری از هنرمندان قمی استفاده نشود.
عموزاده ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در شهرستانهای جعفریه و کهک نیز نمایندگی دارد و در تلاش هستیم تا برنامههای فرهنگی و هنری در تمام نقاط استان قم انجام شود.
وی یادآور شد: دغدغه فعالیتهای فرهنگی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برای برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری در بخشها و شهرستانهای استان وجود دارد ضمن اینکه بنا شده تا از سوی استانداری اعتباراتی به این اداره تزریق شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم اذعان کرد: شورای فرهنگ عمومی یکی از شوراهای کلیدی شورای عالی انقلاب فرهنگی است که به عنوان بزرگترین شورای کشور به اتخاذ تصمیماتی در حوزه فرهنگ و هنر میپردازد.
عموزاده خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در استانها یک شورایی تحت عنوان شورای فرهنگ عمومی دارد که فعالیتهای فرهنگی و هنری را رهبری میکند و ریاست آن برعهده امام جمعه و نمایندگی ولی فقیه هر استان، نایب رئیس آن استاندار و دبیر آن مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.