معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: مردم اقدامات ارزشمندی را در قالب پویش ایران همدل انجام داده‌اند که لزوم حماسه سرایی برای آن احساس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به مناسبت روز پرستار با حضور در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بقیه‌الله در دیدار با رئیس این مرکز درمانی با بیان این مطلب افزود: خدمات شایسته‌ای از سوی کادر درمان به مجروحان ارائه شده است.

وی به اجرای پویش ایران همدل و همراهی مردم با آن اشاره کرد و گفت: مردم اقدامات ارزشمندی را در قالب این پویش انجام داده‌اند که لزوم حماسه سرایی برای آن احساس می‌شود. تنها در یک نمونه، شاهد آن بودیم که در ورزشگاه سهند بانویی با سه فرزند اندوخته زندگی خود را به مقاومت هدیه کرد.

توکلی‌زاده اضافه کرد: متأسفانه نتوانستیم همه این وقایع و حماسه رقم خورده را برای مردم بازگو کنیم تا عمق ارادت مردم به مقاومت را در جامعه تبیین کنیم.

جانبازان دفاع مقدس پای کار حزب الله

معاون شهردار تهران، با بیان اینکه در اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در انفجار پیام‌رسان‌ها زنان و کودکان بسیاری مجروح شدند، بر اهمیت روحیه‌بخشی و دمیدن حس زندگی به مجروحان این اقدام تاکید کرد و گفت: اکنون جانبازان دوران دفاع مقدس و خانواده‌های آنان با کوله باری از تجربه این آمادگی را دارند تا دانش و تجربه خود را در اختیار جانبازان این جنایت و خانواده‌های آنان قرار دهند تا روند درمان و بازگشت به زندگی عادی مجروحان سرعت بگیرد.

توکلی زاده آموزش به همسر جانبازان حادثه دستگاه‌های پیام رسان را مهم دانست و گفت: لازم است تجربه همسر جانبازان ایرانی در نحوه زندگی با یک جانباز به عربی ترجمه و افراد به شکل فردی آموزش ببینند تا بدانند با یک جانباز چگونه رفتار و زندگی کنند. نباید افراد را بدون آمادگی وارد مسیر زندگی کرد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: تولید پادکست‌های اختصاصی دو دقیقه‌ای برای هر یک از افراد و خانواده‌ها از موضوعاتی است که باید با ظرافت و هنرمندی به انجام برسد تا اثرگذاری لازم را داشته باشد.

وی از آمادگی شهرداری برای پذیرایی از خانواده‌ها در قالب برگزاری تورهای گردشگری، تفریحی، تاریخی و فرهنگی خبر داد و افزود: در شهرداری تهران محدودیتی برای ارائه خدمت به افراد نداریم.

بیمارستان بقیه الله در کشور ممتاز است

حسین صمدی نیا رئیس بیمارستان بقیه الله نیز در این بازدید با اشاره به سابقه ۴۰ ساله تأسیس این بیمارستان گفت: تمام تخصص‌های پزشکی اعم از پرستاری و داروسازی در بیمارستان بقیه الله ارائه و متخصصان توانمندی در آن در حال آموزش و خدمت به بیماران هستند.

صمدی نیا با اشاره به فعالیت بیش از هزار بیمارستان در کشور، عملکرد بیمارستان بقیه الله را در ارزیابی سالانه وزارت بهداشت از مراکز درمانی و بیمارستانی ممتاز اعلام کرد و افزود: این بیمارستان در ۱۵ سال گذشته در موضوعات آموزشی، پژوهشی، خدمات سلامت و نیز درمانی همواره در زمره برترین بیمارستان‌های کشور بوده است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان در برخی رشته‌های درمانی و خدماتی در جامعه بیمارستانی کشور سرآمد است، اظهار داشت: بیمارستان بقیه الله در دوران دفاع مقدس در بعد درمان مجروحان شیمیایی از بیمارستان‌های پیشروی کشور بوده است و از این رو، این بیمارستان اکنون بیشترین تعداد متخصص در این حوزه را آموزش داده و در اختیار دارد.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بقیه الله با اشاره به اینکه علاوه بر درمان پزشکی اجابت تقاضاهای فرهنگی بیماران نیز مورد توجه است، به تجهیز و نوسازی این مرکز بیمارستانی اشاره کرد و گفت: محیط بیمارستان کاملاً به‌روزرسانی شده است و این موضوع سبب شده است خدمات بیمارستان در حوزه‌های پیوندی نیز به‌خوبی پاسخ داده شود.

وی با بیان اینکه روزانه ۶ هزار نفر به بیمارستان مراجعه می‌کنند افزود: در دوران کرونا ۲۴ هزار بیمار در بیمارستان بستری و روند درمان آنان با ایثارگری پرستاران و پزشکان ایثارگر به انجام رسید.

صمدی نیا با اشاره به وقایع اخیر در لبنان از انتقال برخی مجروحان به مراکز درمانی کشور خبر داد و گفت: برخی از بیماران در این بیمارستان در حال درمان هستند و برخی مجروحان بستری شده با پایان مراحل درمان به کشور خود بازگشته‌اند.

در این بازدید که شهردار و معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳ و مدیرکل سلامت شهرداری تهران نیز حضور داشتند، از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید واز پرستاران شاغل در آن با اهدای گل قدردانی شد.